Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Nakon venčanja i pozitivnog stresa oko planiranja i celokupne organizacije svadbe logično je da mladenci požele da odu negde gde će se pošteno odmoriti i uživati u svim lepotama prirode. I jedno u drugom, naravno.

Mnogi mladenci istražuju mesecima unapred gde bi mogli da odu kada se sve završi i utisci slegnu, a neki odluče u trenutku i samo krenu u putešestvije. Kako god odlučili i gde god otišli to zasigurno ostaje kao uspomena za ceo život o kojoj ćete pričati budućim generacijama, pored toga što ćete se kvalitetno odmoriti.

Ali pored klasičnih “uživača” koji traže destinacije sa tirkiznim morem i luksuznim hotelskim kompleksima, ima i onih koji svoj idealni medeni mesec zamišljaju kao avanturu od jutra do mraka, u kojoj će biti apsolutno aktivni.

Na iste dve kategorije dele se i poznate holivudske ličnosti. Dok jedni uživaju u blagodetima koji luksuzni hoteli pružaju, drugi odlaze na safari i planinarenje. Koji poznati parovi su se odlučili za koju varijantu pogledajte u daljem tekstu.

Dženifer Eniston i Džastin Teru

Dženifer i Džastin su za svoju idealnu destinaciju za medeni mesec izabrali poznato letovalište Bora Bora. Nakon tajnog venčanja oni čekali ni sekund da otputuju i uživaju u svojoj bračnoj ljubavi. Francuska Polinezija poznata je po fantastično tirkiznoj boji vode i interesantnim bungalovima koji su u sklopu luksuznih kopleksa. Stanovništvo važi za jako prijatne domaćine koje vam sve čine po volji, te su sve ove činjenice zajedno učinile ostrvo Bora Bora idealnim mestom za odmor za poznatu glumicu i njenog supruga.

881 Ove destinacije su POZNATI izabrali za medeni mesec

Mila Kunis i Ešton Kučer

Medeni mesec bez plaže? Nema plaže, nema problema! Time se vodio ovaj glumački par kada je birao mesto na kojem će provesti svoj medeni mesec. Umesto tropske destinacije oni su se odlučili za šetnje i uživanje po šumovitim predelima Nacionalnog parka Jozemit, koji se nalazi u Kaliforniji. Oni nisu imali naročitu želju da se prže na suncu i dosađuju na plaži tako da su tražili aktivan odmor koji bih držao u pokretu po ceo dan. Držili su se sa lokalnim životinjskim vrstama i to im je bio idealan odmor.

114 Ove destinacije su POZNATI izabrali za medeni mesec

Anđelina Džoli i Bred Pit

Ovo dvoje glumaca nakon venčanja koje je usledilo nakon nekoliko godina zajedničkog života i nakon troje zajedničke i dvoje usvojene dece, rešilo je da na medenom mesecu uživa upravo u Evropi i to na Malti. Poznato je da ovaj glumački par voli da boravi u Evropi i da to često praktikuje tako da je za njih Malta bila idealna destinacija za uživanje.

444 Ove destinacije su POZNATI izabrali za medeni mesec

Editors choice