Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Proleće je odavno na vratima i počela je sezona venčanja. Nema goreg osećaja od tog da ste dugo u vezi, već ste polako počeli sa priremama za venčanje; isprobavate venčanice, gledate restorane i hotele gde biste mogli da organizujete ceremoniju, razmišljate o pozivnicama i dekoraciji. Ali nešto vas tišti i brine.

Da li uopšte treba da organizujete venčanje i naravno muči vas ono najgore i najteže – kako zvanicama saopštiti da venčanja ustvari neće ni biti. Ne postoji magična formula koju možete da upotrebite i koja će vam reći da li treba da otkažete svoje venčanje, ali to je mnogo bezbolnija i bolja alternativa nego da mladoženju ostavite pred oltarom. Postoje neki znaci koje ne možete da ignorišete i koji jasno pokazuju da je krajnje vreme da odustanete od venčanje.

Nemate njegovu podršku

Ukoliko vaš verenik ima zamerke na svaki vaš predlog i negativno mišljenje o tome kako vam stoji određeni model venčanice u koju ste se zaljubili, ukoliko mu je svaki vaš predlog gde bi se ceremonija mogla održati nezanimljiv i pogrešan, onda se zapitajte da li ste napravili najbolji mogući izbor. Problem je i kada vam nameće svoje mišljenje o tome šta treba da obučete na venčanju, kako da se našminkate, a savetuje vas da promenite boju kose i dužinu – to su znaci da je nezadovoljan vašim izgledom i da u vezi nešto ozbiljno ne štima. To su znaci pasivno-agresivne osobe koja voli sve da kontroliše.

vencanje1 Znaci koji jasno pokazuju da treba da otkažete svoje venčanje

Svađa oko novca

Venčanja su zaista skupa, a neslaganja oko finansija mogu da prouzrokuju svađe, depresiju i nesanicu. Naravno da želite da imate savršeno i raskošno venčanje o kome će svi pričati, ali ako vam on “zvoca” zbog svake sitnice, poput potrošenog novca za cvetne aranžmane, lepo dekorisanih pozivnica i bacanja para za kićenje svatova, onda se ili pomirite sa tim da se udajete za stipsu ili jednostavno otkažite sve pripreme. Ukoliko sada ne možete da nađete kompromis oko finansija, onda nećete moći ni u braku.

Editors choice