Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Tradicionalna, mrsna svadba sa mnogo zvanica, običaja, tetki i strina koje vode oro… može se izbeći ukoliko se odlučite da napravite jedinstvenu i drugačiju svadbu!

Neki ljudi jednostavno ne mogu da podnesu pomisao da potroše toliku količinu novca na jednu ceremoniju. Srećom, postoji toliko alternativnih rešenja da izbegnete ovu svadbenu manifestaciju.

Beg od svih logično je rešenje, samo je potrebno da izaberete odličnu lokaciju i da to bude obostrana želja, vas i vašeg partnera.

Ko ne bi poželeo da ode na krstarenje na Karibima ili Aljasci, a kamoli da se venča na tim egzotičnim destinacijama.

To je jedan od najlakših načina da pobegnete od svega i svih i da se par venča samo u prisustvu svedoka. Ovo romantično venčanje zauvek ćete pamtiti kao nešto posebno što se ne viđa svaki dan.

Plus, pored obavljene ceremonije, možete i spojiti medeni mesec i tako o jednom trošku dobijate 2 u 1, i venčanje i odmor!

139 Neobična mesta za beg kada ne želite tradicionalnu svadbu

Postoji nekoliko mesta u SAD-u i kapele u kojima se za male pare možete venčati. Pored neverovatnog iskustva, ono što dobijate je događaj za pamćenje.

Venčanje se može obaviti i u duhu Elvisa Prislija i nemoguće može postati moguće ukoliko odete u Las Vegas. Dvojnici Elvisa i Merilin Monro biće vam kumovi, a vi ćete sa osmehom na licu reći “da”.

234 Neobična mesta za beg kada ne želite tradicionalnu svadbu

Za avanturiste u duši i ljude koji vole adrenalin postoji najbolja moguća opcija, venčanje u toboganu. Tu mogućnost nudi mesto Sky Wheel u Myrtle Beach-u.

Točak koji se okreće može se zaustaviti gore, a vi ćete svoje zavete reći pod vedrim nebom.

323 Neobična mesta za beg kada ne želite tradicionalnu svadbu

Mnogi restorani nude specijalne apartmane za parove koji žele da se venčaju. Ukoliko izaberete B&B opciju biće vam sve organizovano što poželite, pa čak i doručak u krevetu.

Ono što je potrebno da uradite jeste da se pojavite na određenom mestu u svadbenoj garderobi, a agencija za venčanja će sve uraditi umesto vas.

421 Neobična mesta za beg kada ne želite tradicionalnu svadbu

Venčanje na plaži je nešto najdivnije što možete izabrati. Ova ceremonija ličiće na neku elitnu manifestaciju, a vi ćete se osećati kao holivudske zvezde.

518 Neobična mesta za beg kada ne želite tradicionalnu svadbu

Violeta Stojanović

Editors choice