Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Tema za venčanje može stvarati veliku obavezu, a obično su tematska venčanja ona najlepša… pa što se onda ne bismo pozabavili ovom naizgled teškom obavezom.

Uz pregršt sitnica koje su kreacije stručnjaka i zahvaljujući profesonalcima i dobavljačima ništa nije nemoguće!

Sve je ostvarljivo, pa čak i venčanje iz snova.

Povratak u dvadesete

Film “Veliki Getsbi” vratio nas je, bar na tren na neka davna vremena i bacio nas u daleku prošlost. Tada je nekako sve bilo magičnije: mlade su bile glamuroznije, a muškarci šik sa odelima i prslucima ispod. Uzavrelu atmosferu pravili su džez muzičari, a sve je bilo ukrašeno i dekorisano.

Za ovakvu svadbu danas, potrebno vam je: dosta prirodnog cveća, konfete, pre svega drugačija venčanica inspirisana tim vremenom, vintage frizura za mladu, mladoženja može staviti brkove, obavezno mora obući prsluk, a preovladavaju neutralne boje enterijera, sa posebnim akcentom na mladenački sto.

1 21 Nekoliko predloga za vaše jedinstveno, tematsko venčanje

Svadba na otvorenom

Ako imate veliku želju da napravite svadbu na otvorenom, pobrinite se da bude lepo vreme. Takođe, uredite prostor. Neka trava bude uredno pokošena, a cveće raznobojno i sveže. Ovo je odlična ideja za one koji ne raspolažu velikim budžetom jer ne moraju da iznajmljuju restorane, već će za malo para dekorisati svoje dvorište.

Potrebno vam je: mnogo cveća, fenjeri da osvetljavaju kada padne mrak, veliki sto za zvanice, bogato posluženje i osmeh!

2 21 Nekoliko predloga za vaše jedinstveno, tematsko venčanje

Retro svadba

Ceremonija inspirisana davnim vremenima može biti pun pogodak, jer ljudi nisu navikli na ovakvu vrstu zabave i svakako će im biti zanimljivo prisustvovati i učestvovati u veselju.

Meni može biti drugačiji, pa i muzika, a čak možete pripremiti vintage tortu koja će sve oboriti sa nogu.

Posebno je zanimljivo kada biste umesto limuzine za mladence nabavili fijaker ili pak kombi, a što da ne dođete sa svojim partnerom jašući konje?

Svadbeni favoriti: Zanimljive poruke dobrodošlice, enterijer prepun retro stvari, a aksesoari, haljina i šminka za mladu – vintage takođe.

3 21 Nekoliko predloga za vaše jedinstveno, tematsko venčanje

Oboji svoje venčanje bojama radosti

Letnje svadbe posebno su zanimljive zbog eksperimentisanja sa bojama. Ideje same nadolaze kada je reč o enterijeru, a pored raznih dekoracija, ukrasnih čaša, tanjira, stolnjaka, to su i natpisi na zidu ili okačeni iznad stola.

Mlada treba poneti smelu haljinu sa izraženom ogrlicom, a mladoženja obavezno mora imati neki dodatak po kojem će se izdvajati. Stajling mladenaca je šik i glamurozan, a trend je primenjen i na enterijer, pa čak i na svadbenu tortu koja je prelivena šljokicama i ukrasnim biserima.

Da bi vaša svadba bila ovakva, ono što je neophodno jeste da pratite modne trendove i budete in.

5 cool wedding theme ideas for summer 2014 kerriemitchell.co .uk  Nekoliko predloga za vaše jedinstveno, tematsko venčanje

Violeta Stojanović

Editors choice