Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Još samo nedelju dana do velikog događaja – do sada ste sve organizovali i osmislili, sada je trenutak za finiširanje. Potvrdite sve dogovore i obavite pripreme za medeni mesec.

Napravite konačan raspored sedenja

Važno je ko će gde sedeti, zato što gosti treba međusobno da se druže – one koji dolaze porodično, grupe mlađih ljudi, vaših i mladoženjinih prijatelja, rođaci, porodica… Vodite računa o tome da li se gosti poznaju, kao i o uzrastu i porodičnim odnosima. Na primer – ako su vam roditelji razvedeni i dolaze na svadbu sa novim partnerima, možda im neće biti prijatno da sede za istim stolom. Pripremite kartice sa imenima gostiju, koje će stajati na njihovim mestima i uputite menadžera sale.

Potvrdite dogovore oko plaćanja

Trebalo bi da se svima plati u gotovom, nakon izvršene usluge (spremite novac u kovertama za restoran, ketering, muziku, fotografa, cvećaru. Naravno, kaparu ste već dali prilikom ugovaranja restorana ili drugih usluga, ako je takva politika poslovanja.

Potvrdite dogovor sa cvećarom

Cveće za aranžmane treba da bude sveže, što znači da će dekoracija biti obavljena na dan svadbene svečanosti, a i bidermajer treba da se preuzme tog dana. Obavite pozive i potvrdite vreme i mesto isporuke i potvrdite dogovor sa osobom koju ste zadužili za cveće.

Mladoženjino doterivanje

Barem nedelju dana pre svadbe mladoženja treba da isproba odelo, jer tada još ima vremena da se naprave neke korekcije, ili da se neki komad zameni, ako je potrebno. Takođe, sada je trenutak da mladoženja ode na šišanje ili oblikovanje frizure (i brade, ako nosi punu ili fazoniranu bradu) – za nedelju dana će delovati dovoljno uredno i doterano, a ne sveže “ostriženo”.

Editors choice