Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Ne želite dosadne fotografije kakve ste već imali prilike da vidite kod drugih parova, ali niste baš sigurni kako do njih, niti ste sigurni koliko će fotograf umeti da prepozna pravi trenutak? Nagovestite mu svoje želje ili mu dajte jasne instrukcije. Fotografije su najlepše kada su spontane, ali uvek možete malo da se poigrate okruženjem i dobijete rezultat o kome ste maštali.

Uhvaćeni dok đuskate misleći da vas niko ne gleda 

Ma koliko vam se to činilo smešno, upravo su vaši pokreti, nenaučeni i neuvežbani ono što vas predstavlja i za nekoliko godina ćete se smejati fotogafijama na kojima zaista vidite sebe, a ne nameštenu lutku koja samo na vas podseća.

Skuter

Zašto da ne? Luksuz odaje moć, ali ljubav je više za neku opušteniju scenu, uz mali skuter i mnogo smeha. Dodatni savet: štikle zamenite baletankama i ne bojte se malo prašine, ljubav je i zabava.  

vencanje skuter Neću da moje fotografije sa venčanja budu dosadne!

Zabavite se i to će se na fotografiji videti

Ko se boji kiše još!

Kiša je romantična i nežna, naročito u proleće ili leto (čuvajte se izuzetaka, nije vam potrebna oluja), a ako šetate zagrljeni pod jednim kišobanom, već ste počeli da ispunjavate čuvenu – “I u dobru i u zlu”.

Vaše omiljeno mesto

Bilo da je to mesto na kom ste se upoznali, omiljeni kafić, bioskop u koji ste zajedno prvi put izašli, pozorište, poslastičarnica ili bilo šta drugo, ušetajte u venčanici i odelu i za trenutak se vratite na početak, prijaće vam.

Prezalogajite uz kameru

I mladenci jedu, iako se mlade obično pred samo venčanje trude da tako ne izgledaju. Uz kolačić ili neki kanape izgledaćete simpatično, a u prenesenom značenju, to je prvi obrok koji delite u novoj zajednici.

dessert Neću da moje fotografije sa venčanja budu dosadne!

Pravi poljubac vs. režirani

Nije prijatno ljubiti se pred gomilom ljudi i obično je taj prvi poljubac na ceremoniji stidljiv i kratak (kažemo, obično). Fotografija iskrenog poljupca u ćošku bašte dok se krijete pomalo umorni od čestitanja daće vam priliku da iz druge perpesktive uživate u magiji koju stvarate.

Izvor fotografija: huffingtonpost.com

Vesna Marić

Editors choice