Iznenađujući trendovi za venčanja u ovoj godini

Beskompromisno venčanje – ko će sve da se uvredi

Najčešće greške koje mlade prave pri izboru šminke i frizure

Instagram trendovi za prolećna venčanja

Uvrnute stvari o kojima nemaš prilike da razgovaraš – dok ne dobiješ decu

Zašto je venčanica bela?

Kokteli koji će oduševiti tvoje goste (RECEPTI)

Ove fotografije učiniće da poveruješ u ljubav

Budi drugačija i nosi “crop top” venčanicu

Kako da uvrstiš picu u jelovnik za svoje venčanje

1/2

Prošla je veridba, prošlo je venčanje, vreme je za – medeni mesec! Ovo je svakako najvažnije, ali i jedno od najlepših putovanja na koje ćete ikada otići i zato je potrebno odabrati odgovarajuću destinaciju za vašu savršenu i nezaboravnu pustolovinu sa svojim mužem. Ovo su neke od najlepših, ali i najpopularnijih destinacija za medeni mesec, pa ko zna, možda neka od njih bude i vaš izbor.

Bali

Ako ste avanturističkog duha i želite da iskusite azijsku kulturu, ali i uživate u plivanju i ronjenju, ovo mesto je za vas. Osim toga, tu su i brojni festivali, prelepe plaže, vodopadi, džungla… Pravi tropski raj! Nama bi tako prijalo izležavanje ispod ovih baldahina…

bali Najlepše destinacije za SAVRŠENI medeni mesec

Bora Bora

Ova destinacija savršena je za apsolutno sve parove! Nema ko ne bi voleo da svoj medeni mesec provede baš na ovom ostrvu okupanom neverovatnom plavom bojom. Raj za oči, doslovno! Zar ne poželite da ste ovog trenutka zavaljeni u ove udobne ležaljke?

bora bora Najlepše destinacije za SAVRŠENI medeni mesec

Kankun

Za ovo mesto uglavnom znamo iz meksičkih serija i još tada smo imali prilike da se upoznamo sa njegovim lepotama. Savršeno je za parove koji žele opuštajući odmor, a i verujemo da su prelepi zaliv Akapulko i tekila dovoljni razlozi da se opredelite za ovu destinaciju.

cancun Najlepše destinacije za SAVRŠENI medeni mesec

Maldivi

Tirkizno more, prelepe bele plaže, neverovatni zalazak sunca, koralni grebeni, ronjenje, čine ovo mesto nestvarno lepim i očaravajućim. Maldive zaista treba doživeti! Uostalom, samo pogledajte fotografiju i shvatićete zašto bi trebalo da makar jednom odete tamo!

Maldivi Najlepše destinacije za SAVRŠENI medeni mesec

Editors choice