Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Kada planiramo venčanje, bilo kakav alat koji će nam pomoći da to uradimo lakše i jednostavnije dobro bi nam došao. Papiri, beleške, fotografije omiljene venčanice sve to ostavite po strani, jer sve to možete obaviti uz pomoć mobilnog telefona. Kako vam se čini da umesto klasične pozivnice pošaljete digitalnu? Predstavljamo vam aplikacije koje će vam pomoći da što lakše svoje planove sprovedete do kraja.

Wedding Party 

Cilj ove aplikacije je da vam omogući da zabavu vidite kroz oči svojih gostiju. Pošaljite pozivnicu svojim prijateljima porukom ili imejlom da vam se pridruže na zabavi i podele njihove fotografije sa vašeg venčanja kako bi najvažniji trenuci bili zabeleženi. Ova aplikacija omogućava vam da vidite sve fotografije sa vašeg venčanja, komentare i poruke koje su ostavili vaši prijatelji. Aplikacija je malo više od samog deljenja fotografija, pa u njoj možete beležiti ceo svoj raspored za venčanje, registar poklona i sve druge važne detalje.

Appy Couple

Ova aplikacija slična je prethodnoj samo što preko nje možete slati pozivnice svojim gostima, postaviti listu poklona, pretražiti opcije u saobraćaju, napisati raspored, kao i sve druge detalje. Aplikacija je urađena kao vaš mali sajt specijalno napravljen za vaše venčanje. Takođe preko nje možete sakupljati fotografije sa svog venčanja koje su postavili prijatelji.

Appy Couple 01 Najbolje aplikacije za organizaciju venčanja

iWedding Deluxe 

Ova aplikacija obuhvata sve ono što vam je potrebno za organizaciju venčanja: listu gostiju, plan sedenja, budžet, fotografije, beleške i druge važne detalje. Ova aplikacija je sjajan vodič za venčanje, inspiraciju i mnogo više.

iwd 01 05 Najbolje aplikacije za organizaciju venčanja

Pinterest

Jasno je zašto je aplikacija Pinterest moćno oružje u vašim rukama kada je u pitanju lakša organizacija venčanja. Jednostavno je – ovde su sve ideje na jednom mestu. Ukoliko malo bolje pretražite možete naći ideje za idealnu venčanicu, savršenu dekoraciju, a možete pronaći i tutorijale kako da sami napravite pozivnice za venčanje.

Pinterest 01 Najbolje aplikacije za organizaciju venčanja

The Colour Genius

Ova aplikacija vam omogućava da ubacite sliku svoje odevne kombinacije, a onda vam ona predlaže kako bi trebalo da se našminkate i u kojoj boji da nalakirate nokte. Savršeno za sve mlade kojima je potrebna pomoć u šminkanju. Ova aplikacija dolazi iz kozmetičke kuće L’Oréal Paris. 

color genius01 Najbolje aplikacije za organizaciju venčanja

Mirjana Radojević

Editors choice