Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/4

Udajete se za koji dan, puni ste euforije, uzbuđenje je sveprisutno i završili ste sa svim pripremama. Izbor dekoracije i mladenačke torte je gotov, imate savršenu venčanicu, obuću i aksesoare, podelili ste svim zvanicama pozivnice i sada odbrojavate dane do finalne završnice. Sve je gotovo.

Bar se na prvi pogled tako čini. Ali mnogi mladenci zbog preteranog uzbuđenja i žurbe oko izbora svih detalja na neke sitnice potpuno zaborave i previde ih. Iako se ti detalji možda,na prvi pogled čine beznačajni, mogu vam itekako naškoditi i zafaliti u ključnim momentima. Evo o kakvim stvarčicama je reč.

Ponesite krštenicu

Prvo planirate venčanje u crkvi, a zatim građansko venčanje u restoranu gde ćete nastaviti slavlje sa gostima. U žurbi da stignete da završite sve obaveze na vreme, a često se dešava da u poslednjem trenutku iskrsne neki dodatni problem i obaveza, veliki broj mladenaca, ali i njihovih kumova, zaboravi da u crkvu ponese svoju krštenicu.

Bez tog papira sveštenik ne može da vas venča. Krštenicu odnesite svešteniku bar dan ranije ili neka neko od vaših ukućana bude zadužen da ga na dan venčanja ponese sa sobom.

venčanje u crkvi Na šta ne treba da zaboravite kada planirate venčanje

Editors choice