Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Mnoge mladoženje prepuštaju većinu posla lepšem polu, pa i kad je u pitanju njihov stajling. Sve važne odluke, pa i odabir odela nije njihov posao, iako je to uobičajena stvar, posebno izražena na našim prostorima. Osim ovih, postoje i važnije odluke.

Bez obzira na vrstu pristupa koji imate prema ovom važnom činu, neke odgovornosti nikako ne možete izbeći, a sada ćemo predstaviti važne stavke.

Svakako da nije vaš posao da birate cvetni aranžman ili dekoraciju sale, ali kada je u pitanju vaša svadba, tu svakako treba da se čuje vaša reč. Uostalom, to je i vaše venčanje i ne ide da prođe bez zajedničkog udela oba partnera.

Isplanirajte potrebni budžet

Momci, ne dozvolite da se hvatate za glavu onda kada cifra premaši dozvoljeni limit. Lepo sve isplanirajte i zacrtajte koliko vam je najviše novca potrebno, sve ispod toga je dozvoljeno, a dodatni izdaci su zabranjeni.

Uverite se da vi, podjednako koliko i vaša izabranica želite da venčanje organizujete što ekonomičnije. Neophodno je da vam se poklope ciljevi kako bi rezultat bio uspešan.

1 Na mladoženji je da donese važne odluke

Ne obećavajte ono što ne možete da ispunite

Najbolje je iskreno razgovarati o željama povodom venčanja i nikako ne davati prazna obećanja. Sedite za sto i lepo zapišite kako i šta, da posle ne bi došlo do nejasnoća, a i pobune. Preuzmite odgovornost za deo obaveza i sve radite zajedničkim snagama.

Razgovarajte sa najbližima

Organizovanje venčanja ne podrazumeva samo datum, mesto i listu gostiju. Razgovarajte sa najbližima i podelite svoja razmišljanja sa njima. Oni će vas najbolje uputiti u to šta je ispravno, a šta ne i koje odluke su vam dobre.

2 Na mladoženji je da donese važne odluke

Pronađite odgovorne ljude koji će sigurno izvršiti svoje obaveze

Ljude zadužene za preuzimanje poklona obavestite da moraju biti ažurni i da vam je njihova pomoć neophodna. Određena stimulacija je dobrodošla, a ko bi drugi pritekao u pomoć ako ne rođaci.

Napišite zavete

Pre venčanja, veoma je važna stvar: napisati zavete koje ćete jedno drugom reći. Zato, olovku i papir u ruke i na pisanje rečenica koje će vas pratiti kroz život.

Isplanirajte medeni mesec

Naravno da je veoma važno da isplanirate medeni mesec i da odmah nakon venčanja odjurite negde sa dragom na zasluženi odmor. To možete priuštiti od prihoda sa venčanja.

3 Na mladoženji je da donese važne odluke
Violeta Stojanović

Editors choice