Jedino ženski pol možemo okriviti za nezainteresovanost pojedinih mladoženja kada je organizacija venčanja u pitanju.

Naime, one sve svale na sebe i dopuste da muški pol odmara i uživa dok one kidaju živce. Pa, drage devojke, koliko god da muškarac ne voli da se bavi dekoracijom i planiranjem venčanja, njegova dužnost je da vam pomogne, zato, motivišite svog izabranika i olakšajte sebi posao u velikoj meri.

118 Mladoženja mora biti zainteresovan za pripremu venčanja

Ukoliko nešto muškarce interesuje, to je degustacija

Rezervišite na vreme degustaciju hrane i pića u restoranima i povedite svog budućeg supruga. On će biti taj koji će rado probati hranu i odlučiti šta je najbolje posluženje.

Neka se i on pita gde će se održati ceremonija

Najbolje rešenje je da ga povedete na romantičnu večeru. Tako ćete isprobati svako jelo, videti mesto i upoznati se sa čarima, a i obnoviti vašu ljubav i prisetiti se razloga zbog kojeg muku mučite sa organizovanjem. Oboje se morate osećati prijatno i zajedničkim snagama morate odlučiti na koji je vaš izbor.

213 Mladoženja mora biti zainteresovan za pripremu venčanja

Zajedno proverite spisak zvanica

Lista gostiju mora da bude tačno definisana, a oboje treba da imate uvid u to ko dolazi i gde će sedeti. Ovo govorimo, jer može doći do polemike oko broja drugova koje hoće da pozove, a ponekad to nije izvodljivo zbog nedostatka novca ili nekog drugog razloga.

Dozvolite mu da on isplanira medeni mesec

Organizaciju medenog meseca prepustite jačem polu, koji treba da osmisli sve, do najsitnijih detalja. Verujte mu i recite da je ovo trenutak da se pokaže.

311 Mladoženja mora biti zainteresovan za pripremu venčanja

Mlada treba biti spremna na kompromis

Koliko puta se desi da dođe do svađe i raspravljanja oko organizacije. Ukoliko želite da to bude svadba iz snova, morate biti spremni na kompromis. Pažljivo saslušajte partnera i dajte prioritet najvažnijim elementima.

Violeta Stojanović

Comments