Iznenađujući trendovi za venčanja u ovoj godini

Beskompromisno venčanje – ko će sve da se uvredi

Najčešće greške koje mlade prave pri izboru šminke i frizure

Instagram trendovi za prolećna venčanja

Uvrnute stvari o kojima nemaš prilike da razgovaraš – dok ne dobiješ decu

Zašto je venčanica bela?

Kokteli koji će oduševiti tvoje goste (RECEPTI)

Ove fotografije učiniće da poveruješ u ljubav

Budi drugačija i nosi “crop top” venčanicu

Kako da uvrstiš picu u jelovnik za svoje venčanje

1/2

Medeni mesec je mesto za uživanje, razonodu i duge, strastvene noći. Treba da se fokusirate na zabavu i da se posvetite jedno drugom u potpunosti. Organizacija venčanja nije ni malo jednostavan zadatak i stres je uobičajen. Zato je potrebno da otputujete negde gde će vaše misli biti zaokupljene samo uživanjem. Upravo zbog toga na neke sitnice treba da zaboravite dok ste na prvom bračnom putovanju i da o njima nikako sebe ne opterećujete. Ovo su stvari o kojima nikako ne biste trebali da razmišljate dok ste na vašem medenom mesecu.

Vreme

Vreme ne možete da kontrolišete, zato nemojte sebe opterećivati tako što ćete svakodnevno, više puta, proveravati kakvo će biti vreme tako gde putujete. Čak i ako vremenaska prognoza nije baš najidealnija, pozitivan stav pomoćiće vam da nervozu ostavite kod kuće. Ako kiša poremeti vaše planove – ništa strašno. Uvek možete da provedete dan u hotelskoj sobi grleći se sa svojim dragim.

poljubac na kisi O ovim stvarima nemojte razmišljati medenom mesecu

Garderoba

Nikako, ali nikako nemojte kupovati potpuno novu garderobu za medeni mesec. Par majica i šortseva je skroz prihvatljivo, ali potrošiti ogroman novac da biste uživali sunčajući se i odmarajući po ceo dan, nema smisla. Vi vašem mužu izgledate fantastično ma šta da obučete.

kupovina O ovim stvarima nemojte razmišljati medenom mesecu

Editors choice