Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Najvažniji trendovi venčanica u 2020.

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Najlepši jesenji nevestinski buketi

Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

1/2

Medeni mesec je mesto za uživanje, razonodu i duge, strastvene noći. Treba da se fokusirate na zabavu i da se posvetite jedno drugom u potpunosti. Organizacija venčanja nije ni malo jednostavan zadatak i stres je uobičajen. Zato je potrebno da otputujete negde gde će vaše misli biti zaokupljene samo uživanjem. Upravo zbog toga na neke sitnice treba da zaboravite dok ste na prvom bračnom putovanju i da o njima nikako sebe ne opterećujete. Ovo su stvari o kojima nikako ne biste trebali da razmišljate dok ste na vašem medenom mesecu.

Vreme

Vreme ne možete da kontrolišete, zato nemojte sebe opterećivati tako što ćete svakodnevno, više puta, proveravati kakvo će biti vreme tako gde putujete. Čak i ako vremenaska prognoza nije baš najidealnija, pozitivan stav pomoćiće vam da nervozu ostavite kod kuće. Ako kiša poremeti vaše planove – ništa strašno. Uvek možete da provedete dan u hotelskoj sobi grleći se sa svojim dragim.

poljubac na kisi O ovim stvarima nemojte razmišljati medenom mesecu

Garderoba

Nikako, ali nikako nemojte kupovati potpuno novu garderobu za medeni mesec. Par majica i šortseva je skroz prihvatljivo, ali potrošiti ogroman novac da biste uživali sunčajući se i odmarajući po ceo dan, nema smisla. Vi vašem mužu izgledate fantastično ma šta da obučete.

kupovina O ovim stvarima nemojte razmišljati medenom mesecu

Editors choice