Instagram trendovi za prolećna venčanja

Uvrnute stvari o kojima nemaš prilike da razgovaraš – dok ne dobiješ decu

Zašto je venčanica bela?

Kokteli koji će oduševiti tvoje goste (RECEPTI)

Ove fotografije učiniće da poveruješ u ljubav

Budi drugačija i nosi “crop top” venčanicu

Kako da uvrstiš picu u jelovnik za svoje venčanje

Pet tipova žena kod planiranja venčanja

Neobjavljene fotografije princeze Dajane sa kraljevskog venčanja

Predbračna obećanja – sebi i njemu

Na malom venčanju verovatno dobro poznajete sve goste i njihov muzički ukus – neka se na plej-listi nađe svačija omiljena pesma, hitovi generacije, iznenađenje za svakoga. Ako je neko od gostiju preuzeo ulogu DJ-a, može i posebno da najavi odabrane pesme i da prozove one kojima su namenjene – svi treba da igraju i da se dobro provode.

Spremite poklončiće i zahvalnice za svakog gosta – lepo upakovane sitnice, šaljive poruke spakovane u pisamca, nešto što će držati na polici i po čemu će se uvek setiti vašeg venčanja.

Za malo venčanje kome je cilj da se svi dobro zabave, važniji je prostor za đuskanje i muzika, nego hrana. Malo venčanje ima veću dinamiku – zato organizujte švedski sto, neka se svi poslužuju sami i kad hoće, tako će se svi kretati i ni u jednom trenutku neće svi sedeti, a onda nema ni potrebe za služenjem gostiju i gledanjem gde šta i kome nedostaje. Po piće svako može da dođe u šank (ako ste u nekom iznajmljenom prostoru, verovatno imate i uslugu šankera za to veče, ili ćete nekoga angažovati da sipa piće), a možete imati i poseban sto za piće. Plastične čaše i pribor, paprni tanjiri i salvete su najpraktičniji izbor (ništa se neće razbiti), a doprineće opuštenoj atmosferi dobre žurke.

View this post on Instagram

Authentic love by @dukemoose

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Izvor fotografija: instagram.com/authenticlovemag

Brankica Milošević

Editors choice