Boho venčanica: Čista romantika!

Boje lakova za nokte za tvoje letnje venčanje

Neobične palete boja za tvoje letnje venčanje

Šta vam treba za uspešan medeni mesec

Strahovi koje treba da razrešite pre ulaska u brak

Vodič za svatove: Kako da budeš dobar gost na venčanju?

Brak na prvi pogled: Ima li šanse za opstanak?

Kako se družimo kad imamo decu, porodicu, posao

Da li si spremna za brak? Pre nego što kažeš DA, pronađi odgovore na ova pitanja!

Najlepše vrste cveća za tvoju svadbu

Na malom venčanju verovatno dobro poznajete sve goste i njihov muzički ukus – neka se na plej-listi nađe svačija omiljena pesma, hitovi generacije, iznenađenje za svakoga. Ako je neko od gostiju preuzeo ulogu DJ-a, može i posebno da najavi odabrane pesme i da prozove one kojima su namenjene – svi treba da igraju i da se dobro provode.

Spremite poklončiće i zahvalnice za svakog gosta – lepo upakovane sitnice, šaljive poruke spakovane u pisamca, nešto što će držati na polici i po čemu će se uvek setiti vašeg venčanja.

Za malo venčanje kome je cilj da se svi dobro zabave, važniji je prostor za đuskanje i muzika, nego hrana. Malo venčanje ima veću dinamiku – zato organizujte švedski sto, neka se svi poslužuju sami i kad hoće, tako će se svi kretati i ni u jednom trenutku neće svi sedeti, a onda nema ni potrebe za služenjem gostiju i gledanjem gde šta i kome nedostaje. Po piće svako može da dođe u šank (ako ste u nekom iznajmljenom prostoru, verovatno imate i uslugu šankera za to veče, ili ćete nekoga angažovati da sipa piće), a možete imati i poseban sto za piće. Plastične čaše i pribor, paprni tanjiri i salvete su najpraktičniji izbor (ništa se neće razbiti), a doprineće opuštenoj atmosferi dobre žurke.

View this post on Instagram

Authentic love by @dukemoose

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Izvor fotografija: instagram.com/authenticlovemag

Brankica Milošević

Editors choice