Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Na malom venčanju verovatno dobro poznajete sve goste i njihov muzički ukus – neka se na plej-listi nađe svačija omiljena pesma, hitovi generacije, iznenađenje za svakoga. Ako je neko od gostiju preuzeo ulogu DJ-a, može i posebno da najavi odabrane pesme i da prozove one kojima su namenjene – svi treba da igraju i da se dobro provode.

Spremite poklončiće i zahvalnice za svakog gosta – lepo upakovane sitnice, šaljive poruke spakovane u pisamca, nešto što će držati na polici i po čemu će se uvek setiti vašeg venčanja.

Za malo venčanje kome je cilj da se svi dobro zabave, važniji je prostor za đuskanje i muzika, nego hrana. Malo venčanje ima veću dinamiku – zato organizujte švedski sto, neka se svi poslužuju sami i kad hoće, tako će se svi kretati i ni u jednom trenutku neće svi sedeti, a onda nema ni potrebe za služenjem gostiju i gledanjem gde šta i kome nedostaje. Po piće svako može da dođe u šank (ako ste u nekom iznajmljenom prostoru, verovatno imate i uslugu šankera za to veče, ili ćete nekoga angažovati da sipa piće), a možete imati i poseban sto za piće. Plastične čaše i pribor, paprni tanjiri i salvete su najpraktičniji izbor (ništa se neće razbiti), a doprineće opuštenoj atmosferi dobre žurke.

View this post on Instagram

Authentic love by @dukemoose

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Izvor fotografija: instagram.com/authenticlovemag

Brankica Milošević

Editors choice