Najvažniji rituali koji se tiču venčanja

Mobilni telefon ukazuje na to da li vam je brak skladan

Malo venčanje – veći manevarski prostor

Iz riznice bračnog iskustva: Saveti slobodnima

Dekoracija i opremanje sale za venčanje – po Feng Šui principima

Pripreme za venčanje: Kako da držiš dijetu

Šta je to predbračni ugovor i zašto ti je možda potreban

Mladin neseser: Sve što će ti možda trebati

Pravila stajlinga za mlade koja slobodno smeš da prekršiš

Nesvakidašnje ideje za bidermajer

Na malom venčanju verovatno dobro poznajete sve goste i njihov muzički ukus – neka se na plej-listi nađe svačija omiljena pesma, hitovi generacije, iznenađenje za svakoga. Ako je neko od gostiju preuzeo ulogu DJ-a, može i posebno da najavi odabrane pesme i da prozove one kojima su namenjene – svi treba da igraju i da se dobro provode.

Spremite poklončiće i zahvalnice za svakog gosta – lepo upakovane sitnice, šaljive poruke spakovane u pisamca, nešto što će držati na polici i po čemu će se uvek setiti vašeg venčanja.

Za malo venčanje kome je cilj da se svi dobro zabave, važniji je prostor za đuskanje i muzika, nego hrana. Malo venčanje ima veću dinamiku – zato organizujte švedski sto, neka se svi poslužuju sami i kad hoće, tako će se svi kretati i ni u jednom trenutku neće svi sedeti, a onda nema ni potrebe za služenjem gostiju i gledanjem gde šta i kome nedostaje. Po piće svako može da dođe u šank (ako ste u nekom iznajmljenom prostoru, verovatno imate i uslugu šankera za to veče, ili ćete nekoga angažovati da sipa piće), a možete imati i poseban sto za piće. Plastične čaše i pribor, paprni tanjiri i salvete su najpraktičniji izbor (ništa se neće razbiti), a doprineće opuštenoj atmosferi dobre žurke.

View this post on Instagram

Authentic love by @dukemoose

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Izvor fotografija: instagram.com/authenticlovemag

Brankica Milošević

Editors choice