Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Verena si, čestitamo!

A sada se baci na organizovanje venčanja. Ne bismo želeli da te dodatno plašimo, jer… videćeš već sama. Tu smo da ti pomognemo da sve protekne u najboljem redu i drži se one stare, poznate rečenice “strpljen-spasen”.

120 Malo po malo i venčanje je organizovano!

Direktno i bez okolišanja razgovaraj sa partnerom o raspoloživom budžetu. Ne valja prećutno rešavati neke stvari i usput pričati o krucijalnim elementima. Ukoliko vam fali novac, razgovarajte sa najbližima da li bi mogli da vam pozajme određenu sumu novca, a ako i to ne dolazi u obzir, bolje sačekajte.

Izaberite datum koji će biti simboličan, a i poklapa se sa mestom koje planirate da rezervišete, jer mora biti slobodno, i vremenom koje bi trebalo biti lepo, baš kakav je i povod. Mesto treba da odražava vašu ličnost, a datum, to je nekome nevažna stvar, a na kraju krajeva, biće to vaš zajednički izbor i koji god da je dan u pitanju, volećete ga najviše na svetu.

Ne zaboravite da angažujete matičara ukoliko će se ceremonija obaviti u restoranu. Napravite posebnu dekoraciju za sam čin i to mesto posebno ukrasite cvećem.

215 Malo po malo i venčanje je organizovano!

Veoma je važno pronaći pouzdanog i proverenog dobavljača hrane koji neće upropastiti svadbenu tortu ili neće kasniti sa njenom pripremom i dostavljanjem.

Takođe, važno je da posluženje bude na vreme posluženo, kako gosti ne bi crkavali gladni. Dobavljači moraju odgovoriti vašim zahtevima maksimalno, ali zato moraju biti dobro plaćeni. Potrudite se da to budu marljivi i vredni konobari i da udovoljavaju zvanicama. Svako mora svojoj kući otići nahranjen i zadovoljan.

313 Malo po malo i venčanje je organizovano!

Vaše venčanje može biti tematsko i tim pre zanimljivije. Zvanice će prisustvovati unikatnoj svadbi koju nikad pre videli nisu, a vi ćete biti ponosni na sebe. Smislite nešto kreativno: svadbu u vintage stilu, sa šeširima i kaubojskim čizmama ili pak urbanu i modernu ceremoniju, obogaćenu najnovijih krpicama, a ukoliko niste toliki ekscentrik, slobodno iskažite svoju kreativnost na pozivnicama.

Mali detalji su veoma važni, a tiču se i haljina za deveruše (ukoliko ih imate), a možete napraviti zanimljive kreacije sa enterijerom u kom će se dešavati slavlje. Naravno da je vatromet dozvoljen i baloni su obavezni deo dekoracije, a vi možete, po ugledu na scene iz filmova: pustiti bele golubove da odlete. Filmski i nestvarno, zar ne?

49 Malo po malo i venčanje je organizovano!

Violeta Stojanović

Editors choice