U potrazi ste za savršenom destinacijom na kojoj ćete uživati sa svojim dragim nakon što se venčate?

Ne morate se držati klišea koji podrazumeva hotelske komplekse i puko izležavanje na plaži. Zašto ne biste razmslili o kombinaciji uživanja i razgledanja divnih lokacija koje imaju i kulturološki i istirjski značaj. Ukoliko vam je baš ovo potrebno onda je Latinska Amerika prava destinacija za vas.

Latinska Amerika je pravo mesto na kojem ćete uživati u božanstvenim plažama i hrani, a naročito je sjajna za one sa avanturističikm duhom. Kako biste maksimalno uživali u ovoj destinaciji mi smo za vas izdvojili pojedina mesta koja su idealna za hedoniste i avanturiste. Ukoliko niste jedno od ovoga, verujte vrlo brzo nakon što kročite na tlo Latinske Amerike ćete postati.

Kulebra, Portoriko

Ovo divno i tiho ostrvo na Karibima je idealno za one mladence koji ne žele da se dosađuju. Ali imajte na umu da je ovo mesto pretežno okruženo apartmanima i vilama, a hotelski kompleksi su u manjini, tako da se može desiti da ćete morati sami da se snabdete za hranu. Mesto u kojem se preporučuje da boravite jeste Tamarindo Beach Estates. Ovo je mala zajednica za one parove koji žele da pobegnu od vreve svakodnevnog života. Sadržaji su ovde prilično jednostavni ali zato možete da uživate u predivnim plažama i pogledu na poznatu Flamenko plažu. Ukoliko ste u potrazi za aktivnostima bićete iznenađeni njihovom raznovrsnošću- od veslanja, ronjenja do izleta u kojima uživate u pogledu na divlje životinje ovog ostrva. Što se garderobe koju biste poneli tiče, kupaći kostim vam je savsi dovoljan pošto nićni život i nije nešto razvijen.

S54 Latinska Amerika kao DESTINACIJA za vaš medeni mesec

Kabo San Lukas, Meksiko

Ovo je mesto za one parove koji su u potrazi za različitim aktivnostima i doživljajima koje će pamtiti.  Od opuštanja na plaži do vrlo živopisnog noćnog života i uživanja u ukusnoj meksičkoj hrani. U ovom gradu ima svega. Las Ventanas al Parais je hotel gde ćete uživati u svim blagodetima medenog meseca, u rajskim masažama, spa tretmanima, privatnim bazenima i vilama koje su vam na raspolaganju. Kabo je poznat po noćnom životu te u tom slučaju budite sigurni da se odmorite tokom dana na plaži kako biste uveče uživali u svim čarima koji noćni život ovog mesta pruža. Od garderobe ponesite sve što jedan medeni mesec podrazumeva, od kupaćih kostima, do odeće za lude žurke.

S26 Latinska Amerika kao DESTINACIJA za vaš medeni mesec
Comments