Kakvo venčanje bi trebalo da imaš sudeći po tvom horoskopskom znaku?

Kako se menjao izgled vereničkog prstenja kroz vreme (VIDEO)

Jesenje venčanje u bojama prirode

Bridal Fashion Week: Aksesoari koje ćeš želeti da nosiš i to ne samo na venčanju

Kako da ukrasiš kosu na drugačiji način

Praktični saveti za svaku nevestu: Šta treba da uradiš pre nego što obučeš venčanicu?

Diskretne i romantične: Najlepše tetovaže za parove u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled!

Vereništvo na društvenim mrežama: Šta ne treba da objavljuješ?

Budi drugačija, obuci za svadbu – odelo

Stvari koje želiš da zna tvoja (buduća) ćerka

1/2

Medeni mesec je sasvim sigurno najromantičnije i najlepše putovanje koje ćete ikada doživeti. Ali, gde otputovati sa svojim partnerom? Evo nekoliko predloga!

Maldivi

Jedinstveno mesto na planeti, drugačije od svih drugih, mesto na kome ćete biti maksimalno opušteni. Maldive čini oko 1.200 ostrva podeljenih u grupe koje se nazivaju atoli. Odlikuju ih bele peščane plaže, tirkizno more, plave lagune, ronilački raj, fascinantna priroda, tropska klima. Ovaj raj na zemlji već decenijama posećuju pravi hedonisti, oni koji od svog odmora žele maksimum. Čak 99% Republike Maldivi je pokriveno vodom. Možete li da zamislite kakav je osećaj kada spavate na vodi, pijete kafu na terasi ispod koje je voda azurno plave boje i kada jasno možete videti čitav podvodni svet? Maldivi važe za jednu od najegzotičnijih destinacija na svetu. Toplo i čisto more pruža neverovatno uživanje ljubiteljima ronjenja. Vaše oči upiće prizore koje ćete zauvek pamtiti. Ne morate biti profesionalni ronilac da biste uživali u veličanstvenom podvodnom svetu Maldiva. Svuda možete dobiti osnovnu ili profesionalniju obuku koja će vam pomoći da savladate tehnike ove discipline.

maldivi Kuda otputovati za MEDENI mesec?

Pariz

Nemoguće je ne zaljubiti se u Pariz. Ljudi ovog grada imaju stila, njegova arhitektura je zavodljiva i privlačna, njegovi restorani i noćni život osiguravaju uživanje. Ne postoji najbolje vreme za posetu Parizu, u svakom godišnjem dobu grad je živ. Zimske noći su idealne da se zagrejete klizanjem po ledu na klizalištu pod vedrim nebom, a u proleće cvetne bašte mame finim mirisima, dok je obilazak sadržaja Pompidur Centra pravi doživljaj. Prepoznatljiv po Konkordu, najlepšem trgu na svetu, aveniji Šanzelize, muzeju Luvr, Trijumfalnoj kapiji, Versaju, Operi Garnier, Mulen Ružu, Ajfelovoj kuli… Više od 30 mostova, 400 crkava od kojih je najlepša nadaleko čuvena Notr Dam, Monmartr – slikarska meka, Pigal – najživlji kvart sa burnim noćnim životom. Veliki broj restorana čine ovaj grad gastronomskom svetskom mekom. Za zaljubljene, romantična plovidba Senom je predivno iskustvo za ceo život.

paris Kuda otputovati za MEDENI mesec?

Editors choice