Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Najvažniji trendovi venčanica u 2020.

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Najlepši jesenji nevestinski buketi

Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

1/2

Ako želite da ponudite gostima i izbor posnih jela, odnosno da ispuštujete vegane i one koji su ne posebnom režimu ishrane, nemojte servirati ribu. U izbor mesa sa roštilja nemojte stavljati ražnjiće (šiškebab), a salate bez majoneza (sa nekim drugim prelivom), mnogo su bolji izbor – kažu oni koji se bave sastavljanjem menija i organizovanjem svadbenih proslava.

Bilo da goste služe konobari, ili je postavljen švedski sto, ili je hrana servirana na ovalima i postavljena na sredinu stolova, ono što je važno i što ostavlja dobar utisak, jeste ukus.

Želite da vaši gosti budu zadovoljni i da ponesu sa svadbe najlepše utiske – nije potrebno zasenjivati ih specijalnim efektima i rasipati novac na detalje. Najvažnije je da hrana bude ukusna i da muzika bude odlična – kad su ispunjena ova dva elementa, onda pričaju da se super proveli i oni koji su samo sedeli, jeli, smeškali se i gledali one koji igraju i vesele se.

Dakle, kada je hrana u pitanju, treba vam dobar ketering, ili restoran za koji će vam svi dati preporuke, a najbolja glasi “sve što smo kod njih jeli je super!” Svakako, morate se lično dogovoriti sa onim ko vam sprema hranu – možda oni imaju iskustva sa pripremom posnog, odnosno, vegetarijanskog menija, pa imaju šta da vam ponude i ne morate izmišljati čime ćete poslužiti goste koji ne jedu meso.

Editors choice