Ako je sudeći prema beauty influenserima, ovo će biti svadbeni trendovi za narednu godinu

Sveže ideje za letnje venčanje

Umesto venčanice – odelo!

Wedding Beauty Guide: Hair&Makeup saveti za tvoj najvažniji dan

Boho venčanica: Čista romantika!

Boje lakova za nokte za tvoje letnje venčanje

Neobične palete boja za tvoje letnje venčanje

Šta vam treba za uspešan medeni mesec

Strahovi koje treba da razrešite pre ulaska u brak

Vodič za svatove: Kako da budeš dobar gost na venčanju?

1/2

Ako želite da ponudite gostima i izbor posnih jela, odnosno da ispuštujete vegane i one koji su ne posebnom režimu ishrane, nemojte servirati ribu. U izbor mesa sa roštilja nemojte stavljati ražnjiće (šiškebab), a salate bez majoneza (sa nekim drugim prelivom), mnogo su bolji izbor – kažu oni koji se bave sastavljanjem menija i organizovanjem svadbenih proslava.

Bilo da goste služe konobari, ili je postavljen švedski sto, ili je hrana servirana na ovalima i postavljena na sredinu stolova, ono što je važno i što ostavlja dobar utisak, jeste ukus.

Želite da vaši gosti budu zadovoljni i da ponesu sa svadbe najlepše utiske – nije potrebno zasenjivati ih specijalnim efektima i rasipati novac na detalje. Najvažnije je da hrana bude ukusna i da muzika bude odlična – kad su ispunjena ova dva elementa, onda pričaju da se super proveli i oni koji su samo sedeli, jeli, smeškali se i gledali one koji igraju i vesele se.

Dakle, kada je hrana u pitanju, treba vam dobar ketering, ili restoran za koji će vam svi dati preporuke, a najbolja glasi “sve što smo kod njih jeli je super!” Svakako, morate se lično dogovoriti sa onim ko vam sprema hranu – možda oni imaju iskustva sa pripremom posnog, odnosno, vegetarijanskog menija, pa imaju šta da vam ponude i ne morate izmišljati čime ćete poslužiti goste koji ne jedu meso.

Editors choice