Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Ako želite da ponudite gostima i izbor posnih jela, odnosno da ispuštujete vegane i one koji su ne posebnom režimu ishrane, nemojte servirati ribu. U izbor mesa sa roštilja nemojte stavljati ražnjiće (šiškebab), a salate bez majoneza (sa nekim drugim prelivom), mnogo su bolji izbor – kažu oni koji se bave sastavljanjem menija i organizovanjem svadbenih proslava.

Bilo da goste služe konobari, ili je postavljen švedski sto, ili je hrana servirana na ovalima i postavljena na sredinu stolova, ono što je važno i što ostavlja dobar utisak, jeste ukus.

Želite da vaši gosti budu zadovoljni i da ponesu sa svadbe najlepše utiske – nije potrebno zasenjivati ih specijalnim efektima i rasipati novac na detalje. Najvažnije je da hrana bude ukusna i da muzika bude odlična – kad su ispunjena ova dva elementa, onda pričaju da se super proveli i oni koji su samo sedeli, jeli, smeškali se i gledali one koji igraju i vesele se.

Dakle, kada je hrana u pitanju, treba vam dobar ketering, ili restoran za koji će vam svi dati preporuke, a najbolja glasi “sve što smo kod njih jeli je super!” Svakako, morate se lično dogovoriti sa onim ko vam sprema hranu – možda oni imaju iskustva sa pripremom posnog, odnosno, vegetarijanskog menija, pa imaju šta da vam ponude i ne morate izmišljati čime ćete poslužiti goste koji ne jedu meso.

Editors choice