Blizanci

Vi imate toliko dobrih ideja za vaše venčanje, i ostvarenje svih zajedno deluje kao nemoguća misija. Ali nemojte se rastezati toliko puno. Već prihvatite savet najboljeg prijatelja da se ne opterećujete previše i sve će biti u redu.

Rak

Za mladu u znaku Raka venčanje može biti još samo jedan dan, ali sećanja na taj dan se mogu čuvati zauvek! Potrudite se da sve zabeležite sa puno fotografija ali i da snimite video klipove, kako bi na godišnjici mogli to ponovo da gledate, i podsećate se tog važnog dana.

Lav

Venčanje Lavice je njen dan i ima poseban značaj. Sve mora biti podređeno njoj. Uložite pare u venčanicu i potrudite se da svi gledaju samo vas. Ukoliko se ljudima ne bude sviđalo vaše venčanje, podsetite ih da je to vaše venčanje i da ste vi glavni taj dan!

Devica

Želja za perfekcijom može ovu mladu dovesti do začaranog kruga iz kog se ne može izvući. Umesto da uživa sa svojim mladoženjom, ona će brinuti o svemu i svačemu. Zato predlažemo unajmljivanje organizatora venčanja sa istančanim ukusom za detalje.

Vaga

Ova mlada će biti rastrzana između želje da udovolji svima. Željama jedne strane porodice i željama druge strane porodice. A to nije moguće. Možda je bolje da isplanira dva manja venčanja gde će svi biti srećni, a i dobiće dve torte na kraju!

planiranje min Kakva ćeš biti mlada prema tvom horoskopskom znaku?
Comments