Iznenađujući trendovi za venčanja u ovoj godini

Beskompromisno venčanje – ko će sve da se uvredi

Najčešće greške koje mlade prave pri izboru šminke i frizure

Instagram trendovi za prolećna venčanja

Uvrnute stvari o kojima nemaš prilike da razgovaraš – dok ne dobiješ decu

Zašto je venčanica bela?

Kokteli koji će oduševiti tvoje goste (RECEPTI)

Ove fotografije učiniće da poveruješ u ljubav

Budi drugačija i nosi “crop top” venčanicu

Kako da uvrstiš picu u jelovnik za svoje venčanje

1/2

Kada planirate venčanje postoje dva važna autfita za taj važan o kojima morate da razmišljate. Naravno venčanica je uvek spektakularna i sve oči su uprte u nju ali i odelo koje će nositi mladoženja je jako važno.

Ako ste u neznanju čime da se vodite kada birate idealno odelo za mladoženju onda imamo nekoliko predloga za vas.

Mladoženja 1 Kako izabrati idealno ODELO za mladoženju

Kako izabrati model odela?

Prvobitno razmislite šta biste voleli da nosite na dan venčanja. Da li želite elegantno odelo, frak ili neko ležerno od lana. Tradicionalno ili ipak više moderno i trendi.

Ukoliko ste se odlučili za tradicionalno onda ne bi bilo loše da razmotrite ona  odela koja čine tri dela- pantalone, prsluk i sako a ne samo pantalone i sako. Zašto? zato što ova odela izgledaju elegantno sa dozom starih vremena, pomalo retro a opet odovoljno moderno i originalno. I još jedna prednost ovog modela jeste da kada vam u toku celodnevnog igranja i plesanja postane vruće možete opuđteno da skinete sako i ostanete samo u prsluku, koji i dalje odaje utisak elegantnog mladoženje što ne bi bio slučaj kada biste skinuli sako i ostali samo u košulji. Zato glasamo za odelo iz tri dela.

Ako ste pristalica modernog venčanja onda ste sigurno pristalica i modernog kroja odela a to je ono koje perfektno skrojeno, po meri, po vašoj figuri . Muškarci u takvim odelima izgledaju savršeno stilizovano i sa ovkvim izborom nema greške. Model modernog odela koje pristaje kao rukavica ima još jednu prednost za mladoženju a to je da može biti siguran da ovakvo odelo može nositi i dugo nakon venčanja, jer je upravo to – moderno, ne previše svečano i definitivno za svaku priliku. To je odlična ideja jer novac ulažete u nešto što nije samo za jedanput.

Kolaz2 Kako izabrati idealno ODELO za mladoženju

Editors choice