Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Želite veliko venčanje sa dugačkim spiskom gostiju? Nikakav problem… Planiranje venčanja vam je ranije moglo zadati glavobolju, ali danas ne… Tehnologija je postala važan deo života, a sada u nju možete zapakovati i celokupnu organizaciju venčanja i proslave. Danas ćemo vam ukazati na to kako društvene mreže mogu da olakšaju svadbeno planiranje.

Planiranje venčanja vam može oduzeti mnogo vremena i novca, naročito ukoliko vam budžet nije prioritet. Jedan od načina kako možete da uštedite vreme jeste korišćenje društvenih mreža. One vam daju prednosti kao što su manje buke i galame, manje pisama u pošti, a pored svega toga možete se naučiti novim veštinama. Loše strane internet planiranja jeste da može da dođe do problema na mreži i da ne budete sigurni da je svima stigla pozivnica. Mnoge žene koje su se odlučile na to da organizuju venčanje na ovaj način, toplo ga preporučuju i uveravaju da je pouzdan i da odgovara potrebama. Nemojte se ustručavati, već se odlučite na to da jednostavno i bez muke organizujete ceremoniju. Izdvojili smo nekoliko predloga kako da to uradite bez problema…

Slika 22 Kako da spojite tehnologiju i planiranje venčanja

Samo nekoliko “klikova” do idealnog venčanja

Lista gostiju

Ukoliko je vaša lista gostiju dugačka, tehnologija vam može pomoći da uredno organizujete slavlje i da budete bezbrižne… Razni programi vam omogućavaju da zvanice grupišete po azbučnom redu i da na dan venčanja znate tačno ko je došao. Jednostavnom internet opcijom “Google Documents” imaćete pristup svim korisnicama bilo gde da se nalaze. Ta opcija vam omogućava da vam rođaci i prijatelji pruže pomoć šta god da vam zatreba. Kako se ne bi dogodilo da nekome zaboravite da pošaljete pozivnicu, u “Google Documents”-u imaćete spisak svih poznanika, rođaka i prijatelja zajedno sa svim adresama i brojevima telefona.

Editors choice