Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Venčanica

Ludo je platiti hiljade evra za haljinu koju ćeš da obučeš samo jednom – za mnogo manji novac možeš da sašiješ venčanicu u lokalnom salonu, a možeš i da je iznajmiš. Ako tvoja mama ili neka bliska rođaka čuva svoju venčanicu, možda možeš da je prepraviš i obučeš – naročito ako ti one to nude i veruju da će ti ta haljina doneti sreću.

Dekoracija

Razmotri postojeće uređenje prostora koji si odabrala – osvetljenje i tamošnju dekoraciju. Možda nije potrebno ništa dodavati, a možda ćeš uz nešto balona i cveća postići veseliju atmosferu. Tu je svakako potrebno više mašte i kreativnosti, nego para.

Pozivnice

U današnje vreme, mnogi parovi šalju pozivnice preko interneta, a njih možeš da osmisliš vrlo maštovito i potpuno besplatno.

Izbor torte

Torta iz filmova – na tri i pet spratova nije logičan izbor. Svaki poslastičar nudi tortu čija veličina se meri brojem parčića – možeš da odabereš jednu manju tortu, koja će biti ukrašena i svečana i u zavisnosti od broja gostiju još jednu ili dve, da dopune potreban broj. Kad parče završi na tanjiru, ionako nije bitno da li je ono bilo deo “glavne” ili “pomoćne” torte.

Izvor fotografija: instagram.com/authenticlovemag

Brankica Milošević

Editors choice