Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Kada je organizacija venčanja u pitanju, obično mladenci krenu sa jednom idejom, ali do kraja svadba ni ne liči na ono što su prvobitno zamislili.

Na ceo plan mnogo može uticati kada je slobodna sala koju želite, koliko košta baš to cveće koje se vama dopada, da li model haljine vaših snova uopšte postoji u našoj zemlji i slično. Takođe se možete pogubiti u moru haljina koje vidite, možda vam se u isto vreme svidi pet vrsta dekoracije, ne možete više da se odlučite za boju koja će dominirati venčanjem i tako malo pomalo zaboravljate kakav je bio vaš prvobitni san.

4 purple wedding theme Kako da sad isplaniram venčanje?

Zato bismo vam mi preporučili da od samog početka napravite neki plan i držite se toga koliko god je to moguće, a evo i kako.

Kao prvo rezervišite salu. Nema venčanja bez sale, a i kako ćete da planirate uređenje i dekoraciju napamet, ako ne znate kako će izgledati prostor? Šta ako izaberete crno-belu temu i u poslednjem trenutku zakupite salu u kojoj su zidovi i tepisi braon boje?

Sledeće što bi bilo sjajno da imate jeste tabla na koju ćete kačiti svoju inspiraciju. Bila to stara tabla od plute na koju ćete kačiti isečke iz novina ili online verzija Pinterest, važno je da imate ideje na oku sve vreme. Paleta boja, uzorci tkanina, omiljena dekoracija, fotografije koje vam se dopadaju… Sve to će vas naterati da ostanete fokusirani i da nešto slučajno ne zaboravite.

Lilac and purple wedding inspiration board Kako da sad isplaniram venčanje?

Ispišite ključne reči koje opisuju vašu svadbu iz snova. Urbano? Romantično? Na vodi? Čipka? Velika svadba? Žurka? Elegancija? Ne možete zamisliti koliko će to biti značajno, jer kad god u izobilju ponude vama oko odluta i zalepite se za neki komad, samo se setite te ključne reči. I da li se ta stvar poklapa sa temom vašeg venčanja? Ne? Tražite dalje!

Odlučite kakve boje će biti zastupljene na vašem venčanju. To ne znači da sve mora biti ljubičasto-belo ili crveno-belo ili miks tri boje. Čak je lepše kada su detalji u više boja, ali važno je da budu u istoj porodici boja. Na primer pastelne, plave, breskvaste, krem? Osmislite šta vam se dopada i onda ne odstupajte od svoje ideje.

Poslednje, a možda mladama najvažnije jeste biranje venčanice. Lepo je da imate ideju šta se vama dopada, ali nemojte po svaku cenu zacrtati da to mora biti oblik sirene ili sa dugim šlepom ili čisto bele boje, jer možda vam jednostavno neće stajati. Konsultujte se u salonu, neka vam ponude šta oni misle da će vam biti odgovarajućie. Ko zna? Neke od najlepših venčanica su odabrane upravo tako što su mlade krenule po neki potpuno drugačiji model.

Lenka Gatić

Editors choice