Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Ne gnjavite ga i ne šaljite mu poruke dok je na zabavi

Podelili ste svoja osećanja i strahovanja sa voljenom osobom, on ih je svestan i uzima ih u obzir. Nema potrebe da ga podsećate na sebe i da ga izlažete podsmehu i začikavanju društva. Pustite ga na miru. Verovatno je najgore što može da mu se desi da popije više nego što mu prija, samo zato što pokušava da se uživi u duh momačke večeri i da se ne ponaša kao papučar.

Neka vaše devojačko veče bude u istom terminu

To je zaista najpametnije što možete da uradite. Organizujte svoje devojačko veče u istom terminu u kome se održava momačko veče i tako ćete biti zauzeti sopstvenom zabavom – a zabava je zagarantovana, čak i ako su sadržaji koje ste odabrali osrednji i dosadni, jer nema šanse da ne bude zabavno u društvu prijateljica! Slatko ćete se smejati i zezati se, čak i ako ste zgrožene nastupom stripera, ili vam se ne sviđa muzika tamo gde ste otišle da đuskate.

Suzdržite se od unakrsnog ispitivanja nakon zabave

Sumnjičavost i ljubomora su uvredljivi – pokazuju partneru da nemate poverenja u njega da je sposoban da vodi računa o sebi, ili da sumnjate u njegove namere i da verujete da je on takva osoba koja bi nešto prikrila. Možda se vi osećate tako zbog sopstvene nesigurnosti i posesivnosti i ovo je dobar trenutak da se preispitate i da se zapitate koliko poznajete svog partnera i koliko mu verujete. Rizikujte i poklonite mu puno poverenje – to je čovek za koga ćete se udati. Zadržite za sebe svoju nesigurnost i procesuirajte to, dok ne postignete razumevanje i dok naboj ne nestane. Nemojte se ponašati kao ljubomorno džangrizalo u koje on možda strahuje da ćete se pretvoriti u braku.

Naslovna fotografija: instagram.com/brides

Brankica Milošević

Editors choice