Ne gnjavite ga i ne šaljite mu poruke dok je na zabavi

Podelili ste svoja osećanja i strahovanja sa voljenom osobom, on ih je svestan i uzima ih u obzir. Nema potrebe da ga podsećate na sebe i da ga izlažete podsmehu i začikavanju društva. Pustite ga na miru. Verovatno je najgore što može da mu se desi da popije više nego što mu prija, samo zato što pokušava da se uživi u duh momačke večeri i da se ne ponaša kao papučar.

Neka vaše devojačko veče bude u istom terminu

To je zaista najpametnije što možete da uradite. Organizujte svoje devojačko veče u istom terminu u kome se održava momačko veče i tako ćete biti zauzeti sopstvenom zabavom – a zabava je zagarantovana, čak i ako su sadržaji koje ste odabrali osrednji i dosadni, jer nema šanse da ne bude zabavno u društvu prijateljica! Slatko ćete se smejati i zezati se, čak i ako ste zgrožene nastupom stripera, ili vam se ne sviđa muzika tamo gde ste otišle da đuskate.

Suzdržite se od unakrsnog ispitivanja nakon zabave

Sumnjičavost i ljubomora su uvredljivi – pokazuju partneru da nemate poverenja u njega da je sposoban da vodi računa o sebi, ili da sumnjate u njegove namere i da verujete da je on takva osoba koja bi nešto prikrila. Možda se vi osećate tako zbog sopstvene nesigurnosti i posesivnosti i ovo je dobar trenutak da se preispitate i da se zapitate koliko poznajete svog partnera i koliko mu verujete. Rizikujte i poklonite mu puno poverenje – to je čovek za koga ćete se udati. Zadržite za sebe svoju nesigurnost i procesuirajte to, dok ne postignete razumevanje i dok naboj ne nestane. Nemojte se ponašati kao ljubomorno džangrizalo u koje on možda strahuje da ćete se pretvoriti u braku.

Naslovna fotografija: instagram.com/brides

Brankica Milošević

Comments