Kakvo venčanje bi trebalo da imaš sudeći po tvom horoskopskom znaku?

Kako se menjao izgled vereničkog prstenja kroz vreme (VIDEO)

Jesenje venčanje u bojama prirode

Bridal Fashion Week: Aksesoari koje ćeš želeti da nosiš i to ne samo na venčanju

Kako da ukrasiš kosu na drugačiji način

Praktični saveti za svaku nevestu: Šta treba da uradiš pre nego što obučeš venčanicu?

Diskretne i romantične: Najlepše tetovaže za parove u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled!

Vereništvo na društvenim mrežama: Šta ne treba da objavljuješ?

Budi drugačija, obuci za svadbu – odelo

Stvari koje želiš da zna tvoja (buduća) ćerka

1/2

Ako želite da sami smislite svoje venčanje iz snova i ne zanima vas da se držite običaja i da ispunjavate želje i očekivanja svojih roditelja i rođaka, pustite mašti na volju i angažujte svoje kreativne i sposobne prijatelje da vam pomognu u realizaciji. Nije potrebno da se razbacujete novcem, da biste ostvarili svoje zamisli, samo treba tačno da znate šta želite. Ako želite da proslava bude neformalna, u stilu žurke, sa švedskim stolom i najužim krugom prijatelja i porodice, stvari postaju mnogo jednostavnije, a mogućnosti da osmislite neobično i zanimljivo venčanje, mnogo veće.

Možete organizovati tematsko venčanje, a tema može biti bilo šta što je vama blisko i zabavno i izvodljivo – bajkovite i filmske teme, teme koje se tiču boja, tematski maskembal (sa preporukom gostima da se obavezno maskiraju), sa programom koji ćete osmisliti zajedno sa gostima.

Svaka zvanica može da pripremi deo programa – da nešto otpeva, odglumi, pročita, ispriča neku anegdotu ili vic, sam ili sa još nekim. Možda neće svi prihvatiti ovaj predlog, ali oni koji prihvate smatraće da je to super ideja i sigurno će biti zabavno svima, a možda će se ostali spontano uključiti i nadovezati.

Dekoracija daje ton i atmosferu, zato odaberite prepoznatljive detalje, ako vam je tema neki film ili priča, a ako neko od vaših prijatelja i rođaka ima vešte ruke i ume da napravi ili sašije ono što imate u glavi, utoliko bolje – zelena zavesa i nekoliko drveta od kartona, koji predstavljaju šumu, ogrtači sa kapuljačama za goste – hobite na putovanju, korpe u kojima će stajati hrana, male svetiljke koje će stajati na podu, ili iza zastora i praviti neobične senke… Osvetljenje je verovatno najvažnije, jer obične kartonske predmete pretvara u bajku koja se odvija pred našim očima, tako je važno da razmislite o tome kakva će rasveta najviše doprineti atmosferi koju želite da stvorite.

Editors choice