1/2

Ako ste i vi jedna od onih koja planira svoje venčanje svakako vodite računa i o budžetu koji ćete potrošiti. A ako i ne vodite, trebalo bi jer postoje stvari o kojima treba voditi računa, a mi ih nekako zaboravimo. Ne brinite, na pravom ste mestu. Mi smo tu da vas podsetimo na šta nikako ne treba da zaboravite.

Planiranje venčanja nije tako jednostavna stvar. Svaka od nas želi da joj taj dan bude poseban i sigurni smo da ulažete sebe u to, naravno istražujući i čitajući sve o organizaciji i planiranju vašeg posebnog dana. Pa tako treba da se odnosite i prema budžetu koji ste pripremile za isti. Nekoliko stavki na koje treba obratiti pažnju pri raspodeli budžeta su u nastavku teksta i sigurni smo da će vam biti od pomoći.

Mesto i ugostitelj

Naravno da ćete povesti računa da svoje goste odvedete na najbolje mesto za veselja, ali obavezno obratite pažnju na salu i hranu. U današnje vreme je meni u sastavu restorana, ali ipak pogledajte koliko bi vas koštalo ako biste imali svoj ketering. Nećete verovati da je to ponekad jeftinija varijanta.

Resto Kada planirate venčanje na ove stavke SIGURNO zaboravite

Aksesoari

Čarape, dugmad za košulju, nakit – tako male stvari koje odnose dosta para iz budžeta. Obratite pažnju na ove sitnice kako se kasnije ne biste pokajali kada vam preskoči budžet.

Mlada 1 Kada planirate venčanje na ove stavke SIGURNO zaboravite

Editors choice