Kakvo venčanje bi trebalo da imaš sudeći po tvom horoskopskom znaku?

Kako se menjao izgled vereničkog prstenja kroz vreme (VIDEO)

Jesenje venčanje u bojama prirode

Bridal Fashion Week: Aksesoari koje ćeš želeti da nosiš i to ne samo na venčanju

Kako da ukrasiš kosu na drugačiji način

Praktični saveti za svaku nevestu: Šta treba da uradiš pre nego što obučeš venčanicu?

Diskretne i romantične: Najlepše tetovaže za parove u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled!

Vereništvo na društvenim mrežama: Šta ne treba da objavljuješ?

Budi drugačija, obuci za svadbu – odelo

Stvari koje želiš da zna tvoja (buduća) ćerka

1/2

Tvoje savršeno venčanje, koje si planirala mesecima, obraćajući pažnju na sve (tebi važne) detalje, možda ipak ima neke propuste, koje ne primećuješ, jer nisi na njih ni pomislila. A neki od tih propusta se odnose na tvoju ličnu organizaciju i na to kako se osećaš – ne želiš sebi da pokvariš doživljaj time što si zaboravila da jedeš, ili ti se mladoženja izmakao ispod radara i popio koju čašicu da reguliše tremu.

Za venčanje na otvorenom potreban ti je plan B

Ukoliko planiraš venčanje na otvorenom, pa ga čak i usklađuješ sa dugoročnom vremenskom prognozom, ipak nema garancija da se vreme neće pokvariti – a čak i ako vas uhvati prolazno nevreme, nalet vetra i kiše će vam rasterati svatove, uništiti dekoraciju i natopiti hranu. Dakle, plan za venčanje na otvorenom, mora imati plan B – u slučaju lošeg vremena. Naravno da to ne treba da bude prostor za “evakuaciju” gostiju, ali loše vreme se može prilično tačno predvideti par dana pre venčanja, pa ćeš znati malo pre poslednjeg trenutka gde će se venčanje održati i moći ćeš na vreme da preusmeriš goste.

Zaboravljaš da jedeš

Bitno da su sve đakonije pripremljene i poslužene, a ti od uzbuđenja uopšte i ne misliš na to da bi trebalo da jedeš. Pokvarićeš sebi raspoloženje, ako dozvoliš da te glava zaboli od gladi, ili da ti krči stomak. Trebalo bi da jedeš pre nego što počneš sa pripremama, odnosno, pre nego što obučeš venčanicu. Tada ćeš moći da dostojanstveno izdržiš sve svadbene napore, jer ti neće biti do jela kad počne veselje. Hrane ćeš se setiti kad se presvučeš u nešto komotnije i počneš da se osećaš kao na žurci.

View this post on Instagram

Authentic love by @tali__photography

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Editors choice