Iznenađujući trendovi za venčanja u ovoj godini

Beskompromisno venčanje – ko će sve da se uvredi

Najčešće greške koje mlade prave pri izboru šminke i frizure

Instagram trendovi za prolećna venčanja

Uvrnute stvari o kojima nemaš prilike da razgovaraš – dok ne dobiješ decu

Zašto je venčanica bela?

Kokteli koji će oduševiti tvoje goste (RECEPTI)

Ove fotografije učiniće da poveruješ u ljubav

Budi drugačija i nosi “crop top” venčanicu

Kako da uvrstiš picu u jelovnik za svoje venčanje

1/2

Tvoje savršeno venčanje, koje si planirala mesecima, obraćajući pažnju na sve (tebi važne) detalje, možda ipak ima neke propuste, koje ne primećuješ, jer nisi na njih ni pomislila. A neki od tih propusta se odnose na tvoju ličnu organizaciju i na to kako se osećaš – ne želiš sebi da pokvariš doživljaj time što si zaboravila da jedeš, ili ti se mladoženja izmakao ispod radara i popio koju čašicu da reguliše tremu.

Za venčanje na otvorenom potreban ti je plan B

Ukoliko planiraš venčanje na otvorenom, pa ga čak i usklađuješ sa dugoročnom vremenskom prognozom, ipak nema garancija da se vreme neće pokvariti – a čak i ako vas uhvati prolazno nevreme, nalet vetra i kiše će vam rasterati svatove, uništiti dekoraciju i natopiti hranu. Dakle, plan za venčanje na otvorenom, mora imati plan B – u slučaju lošeg vremena. Naravno da to ne treba da bude prostor za “evakuaciju” gostiju, ali loše vreme se može prilično tačno predvideti par dana pre venčanja, pa ćeš znati malo pre poslednjeg trenutka gde će se venčanje održati i moći ćeš na vreme da preusmeriš goste.

Zaboravljaš da jedeš

Bitno da su sve đakonije pripremljene i poslužene, a ti od uzbuđenja uopšte i ne misliš na to da bi trebalo da jedeš. Pokvarićeš sebi raspoloženje, ako dozvoliš da te glava zaboli od gladi, ili da ti krči stomak. Trebalo bi da jedeš pre nego što počneš sa pripremama, odnosno, pre nego što obučeš venčanicu. Tada ćeš moći da dostojanstveno izdržiš sve svadbene napore, jer ti neće biti do jela kad počne veselje. Hrane ćeš se setiti kad se presvučeš u nešto komotnije i počneš da se osećaš kao na žurci.

View this post on Instagram

Authentic love by @tali__photography

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Editors choice