Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/4

Lakše je nego što možete da zamislite da upadnete u krajnje nezgodnu i škakljivu situaciju pogotovo kada se spremate za venčanje. Svedočanstva i ispovesti ovih stvarnih mladi koje su doživele pravi košmar pomoći će vam da i vi ne doživite istu ili sličnu situaciju.

“Moj bivši je želeo da dovede svoju bivšu devojku na moje venčanje”

Pravljenje liste gostiju meni je možda bio i najteži zadatak jer uvek imate neke bivše prijatelje i rodbinu koji međusobno ne razgovaraju i ne podnose se. Ali kada god žena odluči da bivšeg pozove na venčanje to se smatra za tabu i izbegava se razgovor na istu ili sličnu temu. Nije ni čudo što je tako jer šta će neko sa kim ste završili vezu uopšte na vašem venčanju, koje predstavlja krunu jedne ljubavi i početak srećnog života. Ljubomora može da bude ogroman problem i nalet ljubomore poremetiće vam planove i uništiti dobro raspoloženje.

“To je i kod mene bio slučaj. Kada sam čula da on želi da uvrsti u svoju pratnju bivšu zbog koje me je ostavio, načisto sam poludela, nisam mogla celu noć da spavam grcajući u suzama. Ni sama ne znam zašto; udajem se za čoveka mog života, koga obožavam, a plačem i kidam se jer bivši dovodi bivšu na moje venčanje. Ludo, zar ne? Iako zvuči detinjasto nadurila sam se, pozvala bivšeg i ljutito mu saopštila da će biti izbačen naglavačke ako se sa njom pojavi. Ne znam da li je u pitanju bes, ljubomora ili činjenica da sam bila ostavljena i emotivno pogođena, ali buduće mlade neka nikada ne pozivaju bivše ljubavi na venčanje. To vam je moj najiskreniji savet.”

ljuta mlada2 Ispovesti mladi koje su doživele pravi košmar tokom priprema

Editors choice