Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

2/3

Redžina je oduvek imala sklonosti ka fotografiji, a već sa tri godine je od tate uzela fotoaparat i počela da fotografiše. Svoje prvo venčanje fotografisala je 15. aprila ove godine. Kako njen tata kaže, nikada nije želeo da je forsira i upućuje na ono što on radi, ali se mala Redžina sama od sebe jako zainteresovala za ovu vrstu umetnosti i stalno mu je postavljala gomilu pitanja.

Prvo venčanje koje je fotografisala desilo se slučajno, tako što je asistirala svom tati. Mladenci su videli fotografije koje je Redžina napravila i želeli su da baš njihovo venčanje bude prvo koje će devojčica ovekovečiti svojim radom.

redzina 2 prva fotka Ima samo 9 godina, a svi žele da im baš ONA fotografiše venčanje redzina 3 Ima samo 9 godina, a svi žele da im baš ONA fotografiše venčanje redzina 4 Ima samo 9 godina, a svi žele da im baš ONA fotografiše venčanje redzina 5 Ima samo 9 godina, a svi žele da im baš ONA fotografiše venčanje redzina 6 Ima samo 9 godina, a svi žele da im baš ONA fotografiše venčanje redzina 7 Ima samo 9 godina, a svi žele da im baš ONA fotografiše venčanje

Editors choice