Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Sigurno ćete dosta vremena posvetiti organizaciji venčanja, pa nemojte da zaboravite neke stvari koje vam mogu pokvariti zabavu. Pogledajte neke od saveta kako da venčanje proslavite na najbolji način!

Tempo je ključ dana

Svi misle da postoji magična formula da sve na vašem venčanju dovedete do savršenstva. Dobra organizacija znači da obratite pažnju na to da vaši gosti budu okupirani, a ne da stoje sa strane. Nemojte praviti ceremoniju u sredini dana i onda ostatak vremena ostaviti praznim. Morate misliti na tajming. Vaši gosti se do kraja večere mogu dosađivati i otići ranije kući.

Obogatite večeru nečim neočekivanim

Unesite u svoje veče neko osveženje. Možete napraviti sobu sa kolačima ili pudinzima, gde će gosti moći slobodno da ulaze. Ovo će promeniti tempo veše večere. Za kraj možete ostaviti kafu sa nekim dodacima. Vaši gosti će sigurno biti oduševljeni.

wedding 5x5 cakes 2978089c Idealno venčanje: Saveti za organizaciju venčanja

Dobro osvetljenje je važno

Osvetljenje je mnogo važnije od cveća. Možete imati neverovatne cvetne aranžmane, ali ako ne budu osvetljeni kako treba ničemu ne vrede. Uvek možete osvežiti svoj prostor dobrim svetlom ili svećama.

Udaljite osoblje iz centralnog dela sale

Za dobru organizaciju morate i o tome razmišljati. Ljudi obično zagledaju zgodne konobare i konobarice, razgovaraju, pa čak i flertuju sa njima. Da biste to sprečili postarajte se da u cetralnom delu sale bude prisutno samo neophodno osoblje.

outdoor wedding Idealno venčanje: Saveti za organizaciju venčanja

Animirajte decu

Kao što ste se potrudili da dobro ugostite njihove roditelje, pažnju morate posvetiti i deci. Ukoliko znate koliko će dece biti na vašem venčanju možete ih organizovati da sede zajedno. Polako postaje trend da restorani imaju i mini igraonice za decu. Prilikom izbora restorana za vaše venčanje potrudite se da izaberete one koji uključuju igraonicu u svoju uslugu.

Mirjana Radojević

Editors choice