Prvi poljubac na venčanju predstavlja poseban trenutak za sve, i za same mladence, i za njihove goste. Kako je reč o jednom veoma intimnom trenutku za par koji se venčava, vrlo je važno da on bude ovekovečen na pravi način. Stoga vam mi danas dajemo nekoliko saveta koje bi trebalo da razmotrite ako želite da imate savršene fotografije prvog poljupca sa vašeg venčanja.

Vežbajte

Iako vam ovaj savet možda deluje smešno, jer ste svog dragog do sada sigurno poljubile bezbroj puta, verujte nam, znamo šta vam govorimo! Naime, ovaj savet je koristan upravo zbog toga što, zbog sve nervoze, uzbuđenja i emocija na dan venčanja, može doći do toga da prvi poljubac na fotografijama ne izgleda baš onako kako ste želeli. Zato provežbajte nekoliko poza za prvi poljubac na venčanju kako bi on izgledao savršeno. Sigurni smo da vam to neće teško pasti!

fotografije sa vencanja prvi poljubac 1 Fotografije sa venčanja: Prvi poljubac

Budite prirodni!

Nemojte praviti neprirodne poze kada dođe vreme za prvi poljubac, jer će on izgledati smešno na fotografijama. Potrudite se da poljubac budete što prirodniji, kako bi na najbolji način održavao vaše emocije.

Neka to bude samo vaš trenutak

Šapnite neku šalu ili nešto lepo partneru pre prvog poljupca na venčanju kako bi taj trenutak, uprkos prisustvu svih gostiju, bio zaista intiman i poseban. Kada sledeći put budete gledali tu fotografiju, sigurno ćete se setiti i tog posebnog trenutka!

fotografije sa vencanja prvi poljubac 2 Fotografije sa venčanja: Prvi poljubac

Setite se vašeg prvog pravog poljupca

Kada dođe vreme za prvi poljubac na venčanju, setite se prvog pravog poljupca sa vašim partnerom, kao i osećanja koja vas vežu za njega. Verujte nam, ona će se itekako videti na fotografijama!

Comments