Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/3

Kada je u pitanju svadba, čak i najsitniji detalji su jako važni jer privlače pažnju. Adekvatan izbor aksesoara potpuno će upotpuniti svečani izgled svake mlade. Jako je važno da izbor svih aksesoara bude samo vaš, nikako nemojte da se vodite tuđim mišljenjem i ukusom, jer se oni razlikuju od osobe do osobe, a dopasti se svima i udovoljiti apsolutno je nemoguće.

Na primer, ako ste moderna, mlada dama i želite da izaberete asimetričan nakit, neki neobičnu i zanimljvu ogrlicu umesto šljašteće ogrlice od cirkona, ili ne želite dijademu ili tijaru kakvu nose gotovo sve mlade, već na primer kosu želite da ukrasite cvećem, ne odustajte od svog izbora i sa puno samopouzdanja dajte svima do znanja da je to vaš dan i da je vaša odluka jedino važna.

Bela je tradicionalna boja i naravno da nemamo ništa protiv tradicije i da mlada bude sva u belom. Ali čak i najmanji detalji učiniće to da svom izgledu date lični pečat i ono po čemu ste smo vi prepoznatljivi.

Dajte izgledu posebnu draž tako što ćete, umesto bele torbice u ruci nositi torbicu u crvenoj, ljubičastoj ili plavoj boji, ili pak odaberite bolero zanimljive boje ili dezena. Naravno tu su uvek cipele koje ne moraju biti bele i ukrašene mašnama i cirkonima. Lepe i elegantne cipele u boji savršeno će se uklopiti uz belu, dugu venčanicu.

mlada u crvenim cipelama I najsitniji detalji privlače pažnju na venčanju

Editors choice