Podrazumeva se da želite da taj poseban dan bude savršen, pa pogledajte kako to možete postići…

Sagledajte stvari objektivno

Sve što ste već isplanirali – zapišite. Posle toga, napravite i spisak stvari koje još uvek nisu rešene. Poređajte ih od najlakših do najtežih i planirajte postupno.

Napravite spisak stvari koje su vam potrebne i spisak onih koje želite

Kako biste uštedeli što je više moguće, napravite zaseban spisak za stvari koje su vam neophodne, a neka drugi bude za elemente koji nisu obavezni, a vi biste želeli da ih imate. Kada odbijete od ukupne sume, koja vam je u budžetu, troškove stvari koje su neophodne, ostatak potrošite na ispunjenje svog sna.,

Izuzetno dobro upoznajte vaš budžet

U samom startu bi trebalo da imate u glavi okvirnu sumu koju ste spremni da odvojite za vaš veliki dan. O tome se posavetujte sa vašim partnerom i zajedno pronađite najbolja rešenja.

Novac 15 saveta za savršeno venčanje

Dobro razmislite koliko novca možete da izdvojite

Budite iskreni prema sebi

Kada vidite da vam ponestaje novca u budžetu, sagledajte stvari iz drugog ugla i pogledajte šta je ono što odudara od kompletnog venčanja i šta je višak.

Ne premišljajte se

Kada ste sagledali sve ponude iz svih uglova, ostanite pri prvoj odluci, jer je to obično i ona najbolja. Ukoliko previše mozgate, velika je verovatnoća da više ni sami nećete znati šta je ono najbolje.

Ne radite više stvari odjednom

Jedno po jedno! Kao što smo već rekli, kada napravite spisak zadataka koji su vam preostali, fokusirajte se na jedan, zatim po završetku tog, pređite na sledeći i tako redom.

Ne trudite se da budete super-žena!

Mlade obično misle da je sigurnije, zabavnije i bezbednije ako same planiraju svoje venčanje,  međutim, nije sve tako sjajno. Vremenom ćete shvatiti da je to preveliko opterećenje za vas, zato bi bilo najbolje da već u samom startu imate u vidu da ne možete sve sami.

Stvorite svoj lični pečat

Krenite u potragu za svojim ličnim pečatom. Budite originalni i inovativni, priredite nešto neviđeno i nešto što će se dugo, dugo pamtiti.

Comments