Svaka mlada želi da njeno venčanje bude posebno i da se razlikuje od svih venčanja na kojima je do tada bila. Međutim, to često nije nimalo lak zadatak, jer je potrebno mnogo kreativnosti, energije i maštovitosti kako bi se ta zamisao sprovela u delo. Srećom, živimo u vreme kada se na društvenim mrežama mogu naći kreativne ideje za venčanje, samo je važno da ih tražite na pravom mestu.

Tu smo, naravno, i mi da vam pomognemo, te vam danas skrećemo pažnju na 10 najinspirativnijih Pinterest naloga koje morate pratiti ako planirate svoje venčanje.

Colin Cowie Weddings

Ako volite ekstravaganciju, onda je Pinterest nalog Colin Cowie Weddings odličan izbor za vas! Reč je o čoveku koji je ekspert za planiranje venčanja, pa ćete na njegovom nalogu naći sve što vam je potrebno da biste organizovali jedno romantično venčanje o kojem će se dugo, dugo pričati, jer se na njemu nalazi mnogo inspirativnih ideja.

10 pinterest naloga koje morate pratiti ako planirate vencanje colin cowie weddings 10 Pinterest naloga koje morate pratiti ako planirate venčanje

Stone Fox Bride

Ako spadate u grupu potpuno atipičnih budućih mlada, imamo zanimljiv predlog za vas. U pitanju je Pinterest nalog Stone Fox Bride, na kojem ćete naći sve one alternativne i potpuno klasične ideje za vaše venčanje, zbog kojih nećete moći da dočekate dan svog venčanja.

10 pinterest naloga koje morate pratiti ako planirate vencanje stone fox bride 10 Pinterest naloga koje morate pratiti ako planirate venčanje

Comments