Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

Najlepši hoteli za medeni mesec – za ljubitelje vina

Fotografije sa venčanja koje moraš imati

Ako je sudeći prema beauty influenserima, ovo će biti svadbeni trendovi za narednu godinu

Umesto venčanice – odelo!

Wedding Beauty Guide: Hair&Makeup saveti za tvoj najvažniji dan

Boho venčanica: Čista romantika!

1/2

Potreban ti je spisak od deset najvažnijih stvari, koje ne želiš da propustiš u gužvi, uzbuđenju i stresu pred venčanje. Ako nisi sigurna šta treba da staviš na taj spisak, evo naših predloga.

Potvrdi termine za frizuru, šminku, manikir. Dogovori se da ti, ukoliko se desi da moraju da otkažu u poslenjem trenutku, obezbede zamenu, da te ne ostave na cedilu (dešava se).

Podseti mladoženju da ode na šišanje – bolje je da to obavi nedelju dana pre venčanja, da bi mu frizura izgledala prirodnije (i da bi bilo vremena za eventualnu korekciju).

Isprobaj venčanicu i provedi u njoj barem pola sata – potrebno ti je da isprobaš kretanje u toj svečanoj haljini, hodanje i plesne korake, da se ne bi osećala ukočeno.

Proveri goste koji nisu poslali potvrdu da dolaze. Treba ti konačan broj gostiju, barem pet dana pred venčanje, zbog plaćanja mesta i hrane.

Pripremi isplatu za sve kojima treba platiti, ili barem napravi spisak i pored svakog imena stavi cifru. Možda ćeš neke uplate obaviti ranije, a neke posle venčanja, zavisno od toga kakve si dogovore napravila. Bilo bi dobro da zadužiš nekog da se bavi tim delom organizacije.

Editors choice