Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/3

Nema deteta koje nije mrzelo zagonetku koju svi odrasli vole da postavljaju i da frustriraju decu, umesto da pošteno odgovore da nemaju pojma kako da im odgovore.Kad porasteš kašće ti se samo – govorili su onako s visine, kao da oni znaju nešto što mi ne znamo.

E pa, sad znam. Kazlo mi se samo. Najviše znam o tome koliko odrasli nisu fer prema deci, koliko ih ne poštuju, ne slušaju, ne shvataju ozbiljno, ne veruju im i ne vole ih. Baš tako. Istina, to je suviše strašnih tajni, da bi ih dete znalo u dečijem dobu, ali ono ih i tada oseća. Iako nema pojma šta je to od čega mu srce strepi.

zena lezi na tepihu Kašće ti se kad porasteš: Laste prolaste

Ali, vidite, ja sam bila hipersenzitivno hiperstarmalo dete, potpuno samo u svom svetu i uopšte nisam mogla da čekam da porastem da bi mi se nešto samo reklo. Vrlo rano sam počela da provaljujem prevare i zamke odraslosti. Vrlo rano sam naučila da u tajnosti najviše verujem sebi i svom osećaju, iako se na površini pravim da sam pristala na nedorasla objašnjenja odraslih, koji su hteli da mi nametnu svoju frankenštajnsku stvarnost, misleći da se tako čuva detinjstvo od preranih saznanja. Uvek me vodilo čuđenje.

Editors choice