Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Biti dobar roditelj nije teško, iako je to najzahtevniji posao života. Dovoljno je da uvek imate na umu najbolji interes svog deteta – mada to nije uvek jednostavno. Ako se vodite tom jednom smernicom, bićete dobar roditelj, a računajte na to da ćete grešiti i da nećete uvek biti u stanju da znate šta je najbolje za vaše dete, ili ćete biti ubeđeni da znate, a to neće biti istina. Evo još nekih smernica, koje mogu da vam budu korisne.

kako biti dobar roditelj Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Budite primer svom detetu

Suština vaspitanja je u vašem načinu života i doslednosti vrednostima i stavovima – živite onako kako govorite i nećete dovoditi dete u konflikte, govoreći jedno, a radeći drugo. Zastupajte svoje stavove svojim načinom života i budite dosledni – to je ono što će dete “upiti” bez ikakvih lekcija i objašnjavanja.

Pokažite svoju ljubav

Ljubavlju ne možete razmaziti dete, pa se nemojte plašiti toga. Ne možete previše voleti svoje dete. Dete postaje razmaženo ako mu umesto pažnje, posvećivanja, vremena, razumevanja, strpljenja i interesovanja za njegova razmišljanja, ideje, probleme i dileme, dajete materijalnu nadoknadu, ponašate se suviše popustljivo, previše ga štitite i sputavate mu slobodu (jer tako se manje plašite za njega). To nije ponašanje u naboljem interesu deteta, već da bi se roditelj osećao sigurnije i manje se angažovao.

Editors choice