Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Strelac

Za vas je biti majka prava avantura. Na prvi pogled deluje kao misaona imenica da vi nekome budete uzor broj jedan i autoritet, ali mame Strelčevi ipak umeju da se uozbilje i da podviknu kada je to potrebno. Vi se dičite time da ste spontani roditelj, prezirete stege i stoga vaspitanja, jer sloboda je vaše drugo ime.

Jarac

Mame rođene u ovom znaku su dosledne, strpljive i veoma promišljene. Ipak da biste bili “cool” mama sprečava vas to što ste gotovo uvek sumnjičavi, nepoverljivi i preopterećeni brigama. Za vas su red i disciplina najbolji način za vaspitavanje deteta i nema govora o spontanosti. Retko se šalite, još ređe glupirate. Želite svakako da postignete bliskost sa svojim detetom, ali vam nije cilj da mu budete najbolji prijatelj, već autoritet. Vi ste sila koja vuče sve i sve drži na svojim plećima kako biste brinuli o dečici. Ipak ponekad malo usporite.

mama1 Horoskop OTKRIVA: Kakva ste mama?

Vodolija

Od svih znakova vi ste najpopustljiviji i kod vas deca vode glavnu reč. Jednostavno, ne umete da budete autoritet i reč strogo ne postoji u vašem rečniku. Mame Vodolije su vedrog duha, uvek su nasmejane i dobro raspoložene i učinićete sve da se istinski povežete sa svojim mezimčetom. Pripazite da ipak sačuvate svoje “ja”, jer ipak ste vi ti koji vaspitavate dete, a ne ono vas.

Ribe

Mame Ribe su osećajne i mudre ali znate da gledate na sebe kao na boginju.Umete da budete nestalne, ponekad i da obrukate decu kada već odrastu neprimerenim postupcima. Pa ipak vaša deca će uvek znati da ste im vi najveća podrška i da biste sve dali za njihovu sreću. Biće sigurno maženi i paženi, a za vas bezgrešni.Vi ste mama, najbolji prijatelj, savetnik, a sve to činite s neverovatnom lakoćom.

Pročitajte još i ovo:

10 šašavih IZJAVA koje će trudnice i mame i te kako razumeti

Dekoracije za BEBINU sobu koje će vas raznežiti

Evo zašto svojoj deci TREBA da čitate bajke

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: pinterest.com, zanita.com

 

Editors choice