Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/3

Nije lako biti majka, to je zaista prevelika odgovornost koja iziskuje mnogo odricanja, trud i angažman. Biti mama znači biti zauzet i na raspolaganju detetu 24 časa svakog dana i za majčinstvo ne postoji slobodan dan i neradan dan kao ni slobodno vreme i pauza praznicima i vikendom. Ali, bez obzira na radost i uzbuđenje koje majčinstvo sa sobom nosi, nema žene koja bar jednom nije pomislila ja neću ponoviti greške svoje majke, već ću na njima učiti i neću biti poput nje. Pa drage mame, nije baš sve tako jednostavno kao što su izgovorene reči, ima nečeg zapisanog i u zvezdama. One kažu da postoje određena pravila kakva će majka koja žena biti u odnosu na to kom horoskopskom znaku pripada.

Ovan

Žene rođene u ovom znaku su pravi borci, one su snažne, neustrašive i prave ratnice. Mama Ovan smatra da majčinstvo nije za slabiće i za žene koje vole da su potčinjene i zavisne od muškaraca. Mama Ovan je spremna da se odrekne partnera zarad svog deteta po cenu samoće i usamljenosti. Ipak, mnoge žene rođene u ovom znaku ipak će sebe staviti na prvo mesto bez obzira što bezgranično vole svoje dete jer smatraju da onaj ko ne voli sebe ne voli ni druge. A, taj stav i nije tako loš, pogotovo za kasnije vaspitanje deteta.

Bik

Mama Bik je racionalna, vredna, ali mana joj je ta što joj je materijalno uvek na prvom mestu i ako nije finansijski zadovoljna, sklona je depresiji. Trudićete se maksimalno da dete naučite da ništa ne pada sa neba i da je za uspeh potrebno mnogo odricanja, učenja i zalaganja. Isto tako daćete sve od sebe da detetu budete uzor broj jedan, životni oslonac i najbolji prijatelj.

majka i cerka Horoskop OTKRIVA: Kakva ste mama?

Blizanci

Sa mamom rođenom u ovom znaku uvek je dinamično i zabavno. Vi obožavate smeh, šalu i daćete sve od sebe da vaše mezimče bude nasmejano, veselo i razdragano. Takođe, vi ste i najekscentričnija mama od svih u Zodijaku. Veoma ste kreativni, ponekad i suviše detinjasti, a mana vam je ta da često umete da budete kontradiktorni i skloni ste naglim promenama raspoloženja.

Rak

Mama Rak je sećajna, predana i veoma plašljiva. To da ste plašljivi ivdljivo je od vašeg ranog detinjastva, je rste oduvek brinuli o drugima, njihovim osećanjima i potrebama. Porodica vam je sve na svetu i najčešće gradite vrlo duboku povezanost sa decom za ceo život. A materinstvo vam prija i jer vas otvara ka svetu pošto ste po prirodi stidljivi. Ipak, ponekad umete da budete snob, ali kada jednom pustite nekog u svoj život, to je zauvek, a naroćito kada se sotvarite kao majka.

Editors choice