Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

2/3

Lav

Već i vrapci na grani znaju da su žene Lavovi rođeni lideri, vođe i da su doslovno neustrašive. Mame u ovom znaku su neviđeni borci, uvek su tu za svoje dete i od njega zaista imaju velika očekivanja. Nekad ipak imate prevelika očekivanja od svoje dece, pa ih možete preopteretiti. Kada nešto zacrtate vaš cilj ništa ne može da poremeti i borićete se za svoje namere do krvi. Vi ste ambiciozna mama koja ne priznaje poraz.

Devica

Vaše pozitivne osobine su te da ste organizovana i inteligentna mama, a mane su vam to što ponekad sve vidite crno, volite da druge osuđujete i previše analizirate. Mame Device su spoj suprotnosti. Neke mame u roditeljstvu plivaju kao ribe u vodi, a neke ipak moraju da se prilagode i snađu.Neke mame s dolaskom deteta se osete odmah matorima, a neke deca prodrmaju i osveže.

mama i beba Horoskop OTKRIVA: Kakva ste mama?

Vaga

Mame Vage su veoma strpljive i osećajne. Vi se rasplačete čim je vaše dete emotivno povređeno i umesto da budete u tim trenutcima čvrsti, vas će vaše dete tešiti. Volite da se igrate sa decom svih uzrasta, i imate strpljenja da im odgovorite na svako pitanje, pa čak i na ona nezgodna, kao na primer, gde je otišao ljubimac koji je uginuo. Poznato je i da su Vage veliki zaljubljenici u modu, te vodite računa da dete ne modirate samo kako biste ih pokazali drugima.

Škorpija

Mame Škorpije umeju da budu kontrol frikovi i pravi paranoici. To su vaše najveće mane.  Veoma ste zaštitnički nastrojeni prema detetu ali isto tako se brzo i lako prilagođavate  ulozi majke. Iako možete biti opaki za ostatak sveta, pored deteta se prosto topite. Daćete sve od sebe da vaše dete ima sigurnu budućnost, tako da umete da odvojite novac za njihove studije i pre nego što se rode. Život sa mamom Škorpijom može biti iscrpljujuća partija šaha, ali kraljica je ipak najjača figura. A, u majčinstvu vam je od neprocenjive pomoći vaša intuicija na koju se uvek oslanjate.

Editors choice