Kako izabrati datum?

Kako izabrati datum?

11. Oktobar

Kada birate datum za svoje venčanje mnogo faktora može da utiče na odluku, neki praktičniji od drugih. Možda ste oduvek želeli letnje venčanje ili sanjali o sankama koje vuku konji kroz sneg, ili možda volite ideju uskršnjeg vikend događaja. Samo nemojte zaboraviti bez obzira koji ste dan izabrali, to će biti datum kada ćete u budućnosti slaviti godišnjice.

Kalendar Kako izabrati datum?

Mnogo faktora može da utiče na odluku

Jedan par se venčao u kasno proleće, vikend nakon što su diplomirali. Oboje su počeli da grade karijere u visokom obrazovanju i poslednjih nekoliko godina proslave diplomaca su večeri na kojima su oni proslavljali svoje godišnjice. Ne zvuči baš kao veče za romantičnu proslavu, zar ne?

Mnogo parova ima datum koji je za njih iz nekog razloga poseban. To može biti datum upoznavanja, prvog poljupca ili kada su počeli da izlaze. Ako se poklopi da je to vikend, vi već možete imati datum svog venčanja. Treba proveriti u crkvi ako imate crkveno venčanje ili u opštini ako imate samo gradsko, i ako je termin slobodan onda ga samo uskladiti sa restoranom ili hotelom.

Big date Kako izabrati datum?

Poseban datum

Svakako nakon venčanja će vam biti važno samo da ste izabrali pravu osobu i da ste doneli pravu odluku, a vreme i i termin svadbe su lepe ali prolazne stvari.

Kada dvogodišnjak igra kao Šakira

Ovakav "Vaka, vaka ples" do sada niste videli!

Tekst: Jovana Jovović

Komentari

Najbolje stvari u životu su besplatne