Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/3

Da li ste jedna od onih devojaka koje sate provode govoreći kako od sutra kreću u teretanu, a nikada zaista ne odu? Ako jeste, onda je ovaj tekst baš za vas. Motivacija je ključ uspeha, naročito kada govorimo o vežbanju i mršavljenju. Verujte nam, kada jednom uspete da se pokrenete i odete na trening, sve će ostalo lakše ići. Pogledajte kako da budete dovoljno motivisani i smršate pre venčanja.

Postavite mali, ali striktan cilj

Smršajte pre venčanja tako što ćete ubediti sebe da nastavite da vežbate čak i kada ste ostvarili cilj. Na primer, odlučite da nećete propustiti naredni trening čak i ako ste skinuli 5 kilograma. Ili obećajte sebi da nećete prestati da posećujete teretanu čak i kada skinete 3 cm u struku. Kada postignete željeni cilj, okrenite se ka nekom novom cilju i nastavite da napredujete.

smrsajte pre vencanja motivacija je kljuc uspeha motivisite se Smršajte pre venčanja: Motivacija je ključ uspeha!

Smršajte pre venčanja trenirajući sa prijateljicom

Ako odlučite da na trening idete sami, velika je verovatnoća da na kraju nećete ni otići, pa samim tim nećete ni smršati pre venčanja. Međutim, ako vaš prijatelj ili prijateljica idu sa vama, sigurni smo da ćete izaći iz kuće. Neka vam motivacija bude seksi i zategnuto telo koje nećete imati ako budete sedele kod kuće.

Potrudite se da trening bude zabavan

Ako vam trening nije dovoljno zabavan, može se desiti da odmah na početku odustanete od njega. Niko ne kaže da bi trebalo da svaki dan idete u teretanu da biste smršale pre venčanja. Umesto toga, možete da idete u šetnju sa prijateljima, vozite bicikl, ili jednostavno istražite neke nove načine za skidanje kilograma. Neka vam motivacija bude gubitak kilograma, bilo da trenirate u teretani ili van nje.

Editors choice