Sigurno sanjate o savršenom venčanju još od kako ste bili devojčica i želite da tog dana sve bude baš savršeno. Frizura, nokti, venčanica, dekoracija, a šta je sa vašom formom i izgledom. Znate da niste u idealnoj formi i moguće je da imate potrebu da malo korigujete svoj izgled i ishranu.

Postoji bezbroj saveta za skidanje suvišnih kilograma, ali vama ne treba samo to. Vama pored vitalnosti treba veća energija i korigovanje ishrane.Da bi se vaš izgled poboljšao i da bi imali dovoljno snage i energije, potrebno je samo da promenite neke vaše navike. Pre svega, potrebno je da krenete na vreme sa ovim postepenim promenama i da dočekate venčanje u savršenoj formi.

Ukoliko redovno trenirate i bavite se fitnesom, možda nemate problem sa viškom kilograma, ali svakako treba da radite na boljoj kondiciji i izdržljivosti. Pokušajte sa nekim kardio vežbama koje će vam pomoći da steknete bolju kondiciju, jer su pripreme za venčanje itekako naporne i stresne. Pogotovo ako uz sve to planiranje morate svakodnevno da idete na posao i izloženi ste obavezama i stresu.

Kardio vežbe Kako do savršene linije za venčanje
Comments