Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/3

Svakodnevno nosimo svoje probleme kao neku skupu torbu i šepurimo se time koliko malo sati spavamo, koliko smo premoreni kako smo svakodnevno pod stresom! Da li je odjednom postalo popularno da budemo pod stresom, ili je stres bolest koja se širi poput epidemije, ipak zna se da se 63 posto Amerikanaca redovno izjašnjava kako su konstantno pod stresom i da im to veoma negativno utiče na život i zdravlje.

Međutim, šta biste rekli kada biste znali podatak do koga su došli eksperti, a to je da smo za veći deo stresa koji osećamo i sami odgovorni! Oni tvrde da smo mi zavisnici od stresa, te da jurimo za kratkim rokovima, neprijatnim mejlovima i gomilom neurađenog posla, skoo kao za kafom, cigaretama i slično.

Manage Your Stress1 Da li si zavisnik od stresa?

Dobra stvar je da je moguće da prekinemo sa ovom lošom navikom, te da lečimo svoju zavisnost od stresa, kao i bilo koju drugu zavisnost.

Stres je biološki proces koji podrazumeva lučenje kortizola i adrenalina koji štite ljudski organizam u opasnim situacijama. U svakodnevnom životu retke su situacije u kojima bi zapravo trebalo da se luče ovi hormoni, ali njihovo lučenje izazivaju i mnoge svakodnevne situacije na poslu. I ukoliko to postane učestalo i ovi hormoni se konstantno luče u našem organizmu, svaki dan, mi postajemo zavisnici.

Editors choice