Strelac

Strelac voli izazove i malo prijateljskog takmičenja, pa zato organizujte malo nadmetanje (u košarci, bilijaru, nagradnoj igri) čiji će vrhunac i nagrada biti predlog da postanu vaši doživotni partneri i saigrači (i prijateljska konkurencija). Na vrhuncu zabave, učinite da postane još zabavnije!

Jarac

Takvog perfekcionistu je teško zadovoljiti, ali biće razneženi velikodušnom ponudom da odete zajedno u zlataru u kojoj ćete izabrati prsten – a kada se odluči, kleknite i postavite pitanje. Kombinacija praktičnosti, raskoši i tradicije, biće neodoljiva čak i za Jarca.

Vodolija

One vole nekonvencionalne, zanimljive trenutke van svakidašnjih okvira – pa prekinite njihovu rutinu pozivom na neki događaj za koji znate da će ih oduševiti. Neka se osete slobodno, lepršavo i dečije razigrano – a tada im stavite prsten na ruku!

Ribe

Za ovaj senzitivni vodeni znak, element vode – najbolje morske – biće savršen. Prosidba prilikom šetnje plažom pri zalasku sunca će im se posebno dopasti. Osigurajte da nakon toga imaju malo privatnosti, da bi mogle u miru da isprocesuiraju svoje emocije.

Naslovna fotografija: instagram.com/authenticlovemag

Brankica Milošević

Comments