Jesen je sezona venčanja, a deseti oktobar izgleda kao savršen dan – ne samo zato što je poslednjih godina oktobar topliji i više nalik na kasno leto, nego na ranu jesen, nego zato što ovaj datum izgleda veoma primamljivo – dve desetke i dve dvadesetice, deluju kompatibilno, obećavajuće i simetrično. Ovaj broj mora imati neko važno i pozitivno značenje!

Znate li da veliki broj mladih u svetu ovog momenta već ne uspeva da zakaže vančanje za ovaj dan, jer su termini popunjeni? I znate li da numerolozi vrte glavama, pokušavajući da objasne zašto ovaj datum uopšte nije idealan za venčanja, iako laicima tako izgleda?

venčanje 11 Zašto 10.10.2020. nije idealan datum za venčanje

U konačnom zbiru, brojevi ovog datuma daju broj 6, a taj broj predstavlja energiju pod čijim uticajem nije preporučljivo sklapati brak. Iako broj 6 generalno simbolizuje odgovornost, staranje, stavljanje drugih ispred sebe, negovanje tradicionalnih porodičnih vrednosti, on takođe simbolizuje i manjak tolerancije i potrebu za savršenstvom, što donosi dramu i stres u porodičnim odnosima. A posle napornog i stresnog dana na poslu, dom i porodica treba da budu utočište u kome možete da se opustite i budete ono što jeste.

Numerolozi savetuju mladencima da radije odaberu neki datum čiji se zbir cifara završava brojem 2, jer se ovaj broj odnosi na partnerstvo, odnose, međusobno strpljenje, toleranciju, uspešne kompromise i balans.

Comments