Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Ipak, postoji jedan izuzetak, kada se radi o venčanjima pod simbolikom broja 6 – a to je spajanje dve porodice. Dakle, ako se venčavaju osobe koje već imaju decu (ili ih jedan od partnera ima) iz prethodnog braka, energija broja 6 pomoći će da nova porodica skladnije funkcioniše, da se pomire različitosti, odnosno, da se ujedine sa istom svrhom i ciljem. To je nadgradnja, na temeljima koje ste nekada već postavili, sa velikim šansama da nova građevina bude trajna, prostrana i udobna.

Ako ste već zakazali venčanje za 10.10.2020. ne morate biti u panici – vaša porodična dinamika je možda baš takva, da će vam energija broja 6 odgovarati i pomoći vam da date najbolje od sebe na porodičnom planu.

Generalno, 2020. godina je zapravo sjajna za venčanja i osnivanje porodice, jer je njen univerzalni broj 4, što daje vrlo stabilnu energiju, sva četiri prirodna elementa.

venčanje 2 1 Zašto 10.10.2020. nije idealan datum za venčanje

Ako još niste odabrali datum za venčanje, mogli biste da konsultujete nekog numerologa, ili da barem obratite pažnju na univerzalan broj datuma koji vam je najzgodniji – venčanje je inače čin pun simbolike i sa pozitivnom simbolikom i dobrom energijom, svakako ne možete preterati!

Fotografije: unsplash.com

Brankica Milošević

Editors choice