Model Barbara Palvin i glumac serije Suite Life of Zack and Cody, Dylan Sprouse, izgovorili su sudbonosno DA na ceremoniji venčanja ovog vikenda – u Mađarskoj, gde je manekenka rođena i odrasla.

Ceremonija je održana u crkvi nedaleko od Budimpešte, a kasnije su se na internetu pojavile i fotografije koje prikazuju srećni par kako izlazi iz crkve držeći se za ruke.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Vogue Weddings (@vogueweddings)

PR predstavnici Barbare Palvin i Dylana Sprousea odbili su da daju komentare za medije, a par je potvrdio svoju veridbu u junu za intervju V magazina, koji je vodio Sprouseov blizanac Cole. Oni su tad izjavili da se ova romantična prekretnica u njihovoj vezi desila u septembru prošle godine.

“Nismo nužno osećali potrebu da budemo u potpunosti transparentni u javnosti u vezi naše veridbe, objasnio je Sprouse za medije. Ono što smo želeli da napravimo sa Stephenom i timom magazina je da predstavimo nešto nesvakidašnje u vezi prirode privatnosti u odnosu sa onim što je javno. Igramo se sa idejom percepcije”, dodao je.

Manekenka je uz to navela da su stvari želeli da urade u vreme koje njima odgovara.

“Kada su neki ljudi objavili informacije da smo se verili, naši PR timovi su nam rekli: Hej, možda bi trebalo da spremite objavu o tome za mreže ili razgovarate sa ovim ili onim magazinom, prisetila se Palvin. Takođe je dodala da ju je ta situacija uznemirila zato što su na taj način doprineli nadgradnji priče, ali da je srećna jer su na kraju sve uradili po svom.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Barbara Palvin (@realbarbarapalvin)

Tek venčani par se upoznao na žurci 2017. godine, ali nisu stupili u romantičnu vezu do 2018. Odnos im je postao Instagram official kada je manekenka objavila fotografiju sa glumcem za njegov rođendan 2018.

U opisu fotografije napisala je: Iako je tvoj rođendan, osećam se kao da sam ja ta koja je dobila najveći poklon.

Kada je u intervjuu za People now bila pitana u kom trenutku je znala da želi da bude Sprouseova devojka, odgovorila je da je to bilo u momentu kad su se upoznali.

Pročitajte i ovo: Met Gala venčanice: Najveći trendovi koje će mlade obožavati

Naslovna fotografija: instagram.com/dylansprouse

Milica Nešić

Comments