Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Milenijalci diktiraju savremene trendove u svemu, pa i u venčanjima, ne vodeći računa o običajima i tradicijama – oni stvaraju i započinju nove običaje, koji su vrlo praktični i ekonomični, a pritom ne gube na romantičnosti i simbolici.

Oni odbacuju sve suvišno, ne interesuje ih raskoš i ne žele da troše sulude sume novaca – milenijalski parovi žele da im venčanje bude zabavno i veselo, a na putovanjima za medeni mesec ih ne zanimaju raskošni mladenački apartmani u hotelima sa pet zvezdica. Njihovi izbori se zasnivaju na zdravom razumu, ekološkoj osvešćenosti, estetici i skromnosti. I svakako su u pravu, jer oni kreiraju budućnost u kojoj nema mesta razmetljivom i besmislenom trošenju, kako novca, tako ni prirodnih dobara. Milenijalci na svim poljima rade na samoodrživosti.

Milenijalski trend praktičnog medenog meseca 1 Milenijalski trend praktičnog medenog meseca

Jedna od njihovih praktičnih “izmišljotina” jeste – čekanje na medeni mesec. Oni neće otići odmah posle venčanja, odvozeći se u automobilu na kome piše “upravo venčani”, zasipani ružinim laticama i pirinčem, nego će postupiti veoma promišljeno i praktično. Odabraće aranžman za putovanje na neko mesto koje žele da obiđu i to malo pre ili posle turističke sezone, kako bi iskoristili popuste. Jer, svrha medenog meseca je odavno nestala – mladenci više ne konzumiraju svoj brak prvi put na bračnom putovanju, pa zato to putovanje može da se isplanira ekonomično i praktično. Njima ne treba bajka da zamagli banalnost i nespretnost upoznavanja telesne prisnosti, oni su već prisni i uigrani i imaju zadovoljavajući seksualni život. Nije im potrebno nikakvo preterano romantično okruženje i dramatizovanje, dovoljna im je obična radost što su zajedno i što nameravaju da vode ispunjen, radostan i produktivan život.

Kada je u pitanju praktičnost planiranja medenog meseca, savremeni parovi osim jeftinijih aranžmana za zanimljive destinacije gledaju i kako će svoj odmor uklopiti u kalendar praznika, odnosno neradnih dana. Jer, zašto bi potrošili više dana odmora, nego što je potrebno, ako mogu da ih spoje sa neradnim danima, odnosno, državnim i verskim praznicima. Praktičnost i zdrav razum, pre svega.

Editors choice