Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Savremeni parovi su svesni stresa i emotivnog napora koje zahteva veliki događaj kao što je venčanje i oni ne žele tu groznicu da produžavaju, tako što će odmah ići na medeni mesec, kao da je to nešto što treba da obave i prebrinu, pa da onda mogu na miru da nastave sa svojim životima. Oni se najpre opuste i posvete neko vreme otvaranju poklona, gledanju fotografija, opuštanju i odmaranju. Na taj način, svadbeno putovanje izdvajaju iz perioda napora i stresa i planiraju ga onda kada im najviše odgovara i kada će to opet biti dobrodošao odmor i pauza od svakodnevice.

Milenijalski trend praktičnog medenog meseca 2 1 Milenijalski trend praktičnog medenog meseca

Još jedan razlog zašto je odlaganje medenog meseca praktično i razumno – i popularno među milenijalcima – jeste rasterećenje prilikom planiranja venčanja. Koliko god bilo skromno i opušteno, venčanje ipak zahteva planiranje i ulaganje energije i vremena i angažovanje dovitljivosti i kreativnosti. Usred planiranja venčanja, planiranje medenog meseca predstavlja dodatni napor, koji je mudro izbeći.

Milenijalci nisu odustali od romantike, nikako. Oni je praktikuju na praktičan način. Neki parovi se odlučuju da provedu vikend posle venčanja (ili da tamo odu samo na izlet i ručak), na nekom mirnom i lepom mestu (u starinskom hotelu, obližnjoj banji, vikendici na jezeru) i zatim na tom mestu obeležavaju godišnjice – a svaka tradicija negde mora da počne.

Fotografije: unsplash.com

Brankica Milošević

Editors choice