Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

2/3

Lav

Lav će voleti da oseti da je cenjen i poštovan i ceniće romantični gest – napišite svoj predlog i stavite ga u koverat, koji ćete uručiti u romantičnoj atmosferi omiljenog restorana ili parka. Lavu neće smetati da drugi svedoče njegovom privatnom momentu.

Devica

Ako volite jednu Devicu, ona vam je verovatno već objasnila kako želi da bude zaprošena – i uopšte joj neće smetati ako ispunite njene želje do detalja, umesto da improvizujete. Takođe možete uključiti najboljeg prijatelja svoje Device, koja će to shvatiti kao podršku i priznanje važnosti njenih sklonosti i želja.

Vaga

Vage vole ljubav i romantiku i opuštenost. Priredite romantičan vikend, bez napetosti i žurbe, sa masažom, lepom večerom, dobrim vinom i puno vremena za bliskost i dobro raspoloženje. A onda pristupite sa poverljivim tonom – kad im se neko poverava i osećaju da mogu da učine nešto da bi se drugi dobro osećali, Vage prosto automatski reaguju pozitivno.

Škorpija

Avanturističkoj i strastvenoj Škorpiji prijaće iznenađenje prilikom neke avanture – povedite svoju Škorpiju na planinarenje, gde vas u planinskoj kućici čeka osveženje i prsten, ili neka to bude trenutak kada ona nešto uspešno okončava (prolazi kroz cilj na trci, posle aplauza nakon uspešne prezentacije…).

Editors choice