Lav

Lav će voleti da oseti da je cenjen i poštovan i ceniće romantični gest – napišite svoj predlog i stavite ga u koverat, koji ćete uručiti u romantičnoj atmosferi omiljenog restorana ili parka. Lavu neće smetati da drugi svedoče njegovom privatnom momentu.

Devica

Ako volite jednu Devicu, ona vam je verovatno već objasnila kako želi da bude zaprošena – i uopšte joj neće smetati ako ispunite njene želje do detalja, umesto da improvizujete. Takođe možete uključiti najboljeg prijatelja svoje Device, koja će to shvatiti kao podršku i priznanje važnosti njenih sklonosti i želja.

Vaga

Vage vole ljubav i romantiku i opuštenost. Priredite romantičan vikend, bez napetosti i žurbe, sa masažom, lepom večerom, dobrim vinom i puno vremena za bliskost i dobro raspoloženje. A onda pristupite sa poverljivim tonom – kad im se neko poverava i osećaju da mogu da učine nešto da bi se drugi dobro osećali, Vage prosto automatski reaguju pozitivno.

Škorpija

Avanturističkoj i strastvenoj Škorpiji prijaće iznenađenje prilikom neke avanture – povedite svoju Škorpiju na planinarenje, gde vas u planinskoj kućici čeka osveženje i prsten, ili neka to bude trenutak kada ona nešto uspešno okončava (prolazi kroz cilj na trci, posle aplauza nakon uspešne prezentacije…).

Comments